Ρέιμ: «Θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε κι εμείς»

Ρέιμ: «Θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε κι εμείς»
eurokinissi

O ομοσπονδιακός προπονητής της Εσθονίας, Μάρτιν Ρέιμ, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού (31/8, 21:45) αγώνα με την Εθνική μας στο Φάληρο, τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να επιτεθεί από τη μεριά της και θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την γαλανόλευκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Δεν μπορώ να πω ότι είναι ακριβώς προετοιμασία, αυτές οι λίγες μέρες που ήρθαν όλοι από τα πρωταθλήματα τους. Έκαναν αποθεραπεία και έχουμε λίγο χρόνο να προετοιμάσουμε το παιχνίδι.

Για την Εσθονία, τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα, ειδικά σε αυτά τα προκριματικά τα εκτός έδρας δεν ήταν και τόσο καλά για μας και θέλουμε τώρα να τα πάμε καλύτερα

"Ξέρω ποια είναι η κατάσταση για την Ελλάδα, αλλά για εμάς παραμένει σημαντικό το παιχνίδι. Έχουμε τα δικά μας κίνητρα και τις δικές μας φιλοδοξίες και σίγουρα θέλουμε να βελτιώσουμε την θέση μας στο γκρουπ.

Μακάρι να γίνει ένα παρόμοιο ματς με εκείνο στο Ταλίν. Πολλά εξαρτώνται από την Ελλάδα και την τακτική που θα επιλέξει. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για να την αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε κι εμείς από την πλευρά μας".

Πηγή: sport24.gr

Δημοφιλή