Ένα sms η αφορμή για να κάψει την κόρη του στην Πετρούπολη. Το παιδί ήθελε να σώσει τη μητέρα του

Ένα sms η αφορμή για να κάψει την κόρη του στην Πετρούπολη. Το παιδί ήθελε να σώσει τη μητέρα του
Fire shot at a high shutter speed gradually filling the frame. When frozen at 1/6400 sec the dancing flames reveal their intricate footwork.
Fire shot at a high shutter speed gradually filling the frame. When frozen at 1/6400 sec the dancing flames reveal their intricate footwork.
Photograph by Dann McKenzie- www.fineartphoto.ca via Getty Images

Δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους τις αποκαλύψεις για τον εμπρησμό από πρόθεση σε σπίτι οικογένειας στην Πετρούπολη, όπου πατέρας φέρεται να επιχείρησε το πρωί της Τετάρτης να κάψει ζωντανή την 18χρονη κόρη του.

Ο 55χρονος προσπαθούσε το τελευταίο διάστημα να πείσει την πρώην γυναίκα του (με την οποία είχε χωρίσει πριν πέντε χρόνια) να γυρίζει πίσω και να τα ξαναβρούν. Εκείνη βρισκόταν στην Κέρκυρα μαζί με το δεύτερο παιδί της, ένα 13χρονο αγόρι, όταν έλαβε μήνυμα από την 18χρονη κόρη της που έγραφε: «Μαμά, μη γυρίσεις στον μπαμπά. Δεν θα διορθωθεί ποτέ».

Ο 55χρονος είδε το sms και τότε ξεκίνησε το ξέσπασμα σε βάρος του παιδιού του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά προσπάθησε να πνίξει την κόρη του και στη συνέχεια επιχείρησε να την κάψει ζωντανή. Ο δράστης έβαλε τέσσερις εστίες φωτιάς με μαγειρικό λάδι στο σαλόνι του διαμερίσματος στην Πετρούπολη. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η νεαρή κοπέλα να ήταν αναίσθητη όταν ο 55χρονος επιχείρησε να την κάψει. Η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σημειώνεται ότι ο 55χρονος, που είναι ψυχικά διαταραγμένο άτομο, είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη.

Αιτία του άγριου καυγά ανάμεσα σε πατέρα και κόρη, ήταν ένα sms που έστειλε η άτυχη κοπέλα στο κινητό της τηλέφωνο, το οποίο φέρεται να εξόργισε τον πατέρα της. Το οικογενειακό δράμα εξελίχθηκε μέσα στο σπίτι τους στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη. Αρχικά οι άνδρες του πυροσβεστικού σώματος κλήθηκαν από γείτονα για να σβήσουν φωτιά στο διαμέρισμα και απεγκλώβισαν από αυτό το 18χρονο κορίτσι και τον 55χρονο πατέρα του, οι οποίοι ήταν αναίσθητοι στον διάδρομο του σπιτιού.

Η κοπέλα έφερε και τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ενδεχομένως από χτυπήματα του πατέρα της. Όταν την εντόπισαν οι πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ, η 18χρονη δεν είχε σφυγμό. Χρειάστηκε υπερπροσπάθεια και δυο ανανήψεις για να επανέλθει.

Δημοφιλή