Οι 7 «τρύπες» στο σενάριο των «Friends» που δεν είχαμε προσέξει μέχρι σήμερα

Οι 7 «τρύπες» στο σενάριο των «Friends» που δεν είχαμε προσέξει μέχρι σήμερα
The cast of NBC's
HO Old / Reuters
The cast of NBC's

Η σειρά «Τα Φιλαράκια» διήρκεσε 10 ολόκληρα χρόνια, καθιστώντας τη στη συνείδηση του κοινού μία από τις πιο αγαπημένες σειρές που προβλήθηκαν έως σήμερα. Ωστόσο, όσο επιτυχημένη και καλοδουλεμένη κι αν ήταν, τελικά είχε μερικές τρύπες στο σενάριο που δεν είχαμε προσέξει έως σήμερα.

1) Η σχέση της Phoebe με τον πατέρα της

«Ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε πριν καν γεννηθώ», είχε πει κάποια στιγμή η Phoebe στη Rachel. Όμως, αν αυτό είναι αλήθεια, πώς την ενέπνευσε να γράψει το τραγούδι «Smelly Cat», με το νανούρισμα που της τραγουδούσε, το «Sleepy Girl»;

2) Το παράδοξο «Die Hard»

Οι άντρες της παρέας, Chandler, Joey και Ross, υποτίθεται πως έχουν εμμονή με την ταινία «Die Hard». Τότε, πώς γίνεται να μην αναγνωρίζουν τον Bruce Willis, όταν αυτός αρχίζει να βγαίνει με μία από τις φίλες τους;

3) Ο Joey δεν μοιράζεται το φαγητό του εκτός και αν...το μοιραστεί τελικά

Έχουν υπάρξει πολλά επεισόδια όπου ο Joey έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι δεν του αρέσει να μοιράζεται το φαγητό του. Μάλιστα, έχει λήξει και μία από τις πολλές σχέσεις του επειδή η κοπέλα τόλμησε να πάρει τηγανητές πατάτες από το πιάτο του.

Ωστόσο, στο επεισόδιο «The One Where Eddie Won't Go» ο Joey τελικά μοιράζεται ένα γλυκό κουλούρι. Τελικά, ο Joey μοιράζεται ή όχι το φαγητό του;

4) Οι αναμνήσεις της Monica για την ημέρα των Ευχαριστιών

Στο επεισόδιο «The One Where Underdog Gets Away» η Ημέρα των Ευχαριστιών δεν πηγαίνει για τη Monica όπως περίμενε και λέει όλο παράπονο και κλάμα κάποια στιγμή: «Είναι η πρώτη μου Ημέρα Ευχαριστιών και καταστράφηκε εντελώς».

Ωστόσο, στο επεισόδιο «The One With All The Thanksgivings» του 1992, γίνεται ξεκάθαρο ότι ένα ακόμα γεύμα που ετοίμαζε η Monica για την Ημέρα των Ευχαριστιών πήγε στράφι, επειδή στο κεφάλι του Joey σφήνωσε μια γαλοπούλα.

5) Ο Chandler είναι ο loser της παρέας στα αισθηματικά; Μάλλον όχι

Μέχρι τη στιγμή που ο Chandler και η Monica κατέληξαν ζευγάρι, ο Chandler κουβαλούσε τη φήμη του loser της παρέας στα ερωτικά, εκείνου που, τέλος πάντων, δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερός με τις γυναίκες. Αν αυτό ισχύει, τότε πώς κατάφερνε και έβγαινε ραντεβού με τόσο όμορφες, ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές γυναίκες, όπως η Julia Roberts; Οκ, εκείνη τον φίλησε για να τον εκδικηθεί για κάτι που είχε συμβεί στην παιδική τους ηλικία όμως και πάλι, είναι η Julia Roberts.

6) Πότε είναι τα γενέθλια του Ross, τέλος πάντων;

Στη διάρκεια των 10 χρόνων της σειράς, έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι ο Ross έχει γενέθλια το Δεκέμβριο. Εκτός από μία φορά που νευριάζει με τον Joey επειδή ξέχασε τα γενέθλιά του, που ήταν τον Οκτώβριο. Τι στ' αλήθεια ισχύει εδώ;

7) Το άγριο παρελθόν της Rachel

Όταν η Phoebe μαθαίνει ότι η Rachel είχε φιλήσει ένα κορίτσι στο σχολείο αρνείται να το πιστέψει, ισχυριζόμενη ότι η Rachel είναι κάπως «γλυκανάλατη» για τέτοια πράγματα.

Ωστόσο, η Rachel και η Monica είχαν δώσει ένα φιλί μπροστά σε ολόκληρη την παρέα για να σώσουν το διαμέρισμά τους (σκηνή που είχε προηγηθεί της προηγούμενης) και η Phoebe ήταν παρούσα. Άρα, υπάρχει ένα σφάλμα στην αφήγηση και εδώ.

Πηγή: Digital Spy