Η 24MEDIA στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η 24MEDIA στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
24media

Ο Όμιλος της 24MEDIA, θα συμμετέχει για πρώτη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό της branded περίπτερο στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Με την συμμετοχή της στην έκθεση έχει στόχο να παρουσιάσει τα δημοφιλή Μέσα ενημέρωσης του Ομίλου και να προσελκύσει το κοινό της βόρειας Ελλάδας.

Ραδιόφωνο 24/7 στη ΔΕΘ: Δράσεις για τα fake news και την ψηφιακή ενημέρωση

Οι αποκαλούμενες ψεύτικες ειδήσεις (fake news ή hoaxes) σίγουρα δεν αποτελούν ένα καινούργιο φαινόμενο αλλά αντιθέτως προϋπήρχαν από τις αρχαιότερες εποχές. Το γνωρίζουμε όλοι και ως προπαγάνδα.

Η ολοένα αυξανόμενη εμφάνιση και διάδοσή τους κατά το 2016 και γενικότερα κατά τα χρόνια που το διαδίκτυο έχει καταλάβει θεμελιώδη θέση στην ενημέρωση, δίνει στα hoaxes μια διαφορετική και περισσότερο ανησυχητική διάσταση από αυτήν που είχαν παλαιότερα, λόγω της δυσκολίας τόσο στην ανίχνευση της πηγής τους όσο και στην διάψευσή τους.

Το θέμα των fake news καθώς και της νέας μορφής της ψηφιακής ενημέρωσης, που επηρεάζει και διαμορφώνει εκ νέου "συμβατικά" μέσα όπως η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, είναι δύο μόνο από τα θέματα που θα απασχολήσουν τα πάνελ συζήτησης που θα φιλοξενήσει το πολυμορφικό περίπτερο του Ομίλου της 24MEDIA και το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7, όπου θα μεταδίδονται ζωντανές εκπομπές και αφιερώματα καθ' όλη της διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, την ερχόμενη εβδομάδα θα διοργανωθούν στο περίπτερο της 24MEDIA τα παρακάτω πάνελ συζήτησης:

'Το Ραδιόφωνο στην ψηφιακή εποχή'

(Δευτέρα 11/9 στις 20.00)

Ομιλητές: - Λευτέρης Κρέτσος, Γ.Γ. Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

- Κώστας Αρβανίτης, Διευθυντής Ραδιοφώνων 24MEDIA

- Δημήτρης Κανελλόπουλος, Δημοσιογράφος ΕΦ.ΣΥΝ- e-tetRadio.gr

'Fake news και Κώδικας Δεοντολογίας στα Media'

(Τετάρτη 13/9 στις 19.00)

Ομιλητές: - Νίκος Παναγιώτου, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

- Πασχάλης Τεμεκενίδης, Διευθυντής Ερευνών Palmos Analysis

- Λευτέρης Αρβανίτης, Radio Business Manager, 24MEDIA

Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα κορυφαία Μέσα ειδησεογραφικής και αθλητικής ενημέρωσης: News247.gr, Ραδιόφωνο 24/7, Huffpost Greece, Sport24.gr και Sport24 Radio. Μέσα στο περίπτερο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο στούντιο όπου θα γίνονται ζωντανές εκπομπές του Ραδιοφώνου 24/7 και του Sport24 Radio. Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηστικά δώρα από τα αγαπημένα τους brands, λαμβάνοντας μέρος στα δύο quiz που θα υπάρχουν στην είσοδο του περιπτέρου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΘ θα διαρκέσει από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων. Κορυφαίες προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, του αθλητισμού και των τεχνών αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο της 24MEDIA και να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας μέσα από τις ποικίλες δράσεις που ετοιμάζουμε.

Δημοφιλή