«Νεκρή» επανέρχεται στη ζωή μέσα στο νεκροτομείο για να «ξαναπεθάνει» λίγες ώρες αργότερα

«Νεκρή» επανέρχεται στη ζωή μέσα στο νεκροτομείο για να «ξαναπεθάνει» λίγες ώρες αργότερα
KatarzynaBialasiewicz

Η οικογένεια μιας 51χρονης από την Κεράλα της Ινδίας έπαθαν το σοκ τις ζωής τους, όταν τους είπαν ότι τελικά η αγαπημένη τους Rathnam, που ήταν ήδη μια ώρα στο νεκροτομείο, ήταν τελικά ζωντανή.

Η Rathnam αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεχόταν θεραπεία για το συκώτι και τα νεφρά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Madurai τους τελευταίους δύο μήνες. Την κρατούσαν ζωντανή με μηχανική υποστήριξη, αλλά οι γιατροί ήταν πεπεισμένοι ότι δεν υπήρχε ελπίδα επιβίωσης. Έχοντας αυτό στο μυαλό, αποφάσισαν να την πάρουν σπίτι για να βρίσκεται με τους αγαπημένους της ανθρώπους πριν πεθάνει.

Την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, ενώ την μετέφεραν σπίτι με ασθενοφόρο, οι συγγενείς της παρατήρησαν ότι δεν αναπνέει. Την μετέφεραν στο νεκροτομείο όπου έμεινε για μια ώρα. Όταν όμως περισσότεροι συγγενείς ήρθαν στο νεκροτομείο, την βρήκαν ζωντανή.

Ενημερώθηκε η αστυνομία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, η Rathnam μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, χωρίς κανένας γιατρός να βεβαιώσει τον θάνατό της.

Δυστυχώς, όμως, παρά την εντυπωσιακή «ανάστασή» της, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν υπαρκτά και πέθανε αργότερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στη HuffPost Ινδίας και έχει αποδοθεί στα ελληνικά.

Δημοφιλή