Με σύνθημα «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα» ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Με σύνθημα «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα» ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
Sooc

Στην τελική ευθεία για την διαμόρφωση της τελικής πρότασης της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει ΔΕΘ βρίσκονται στην οδό Πειραιώς, ενώ ήδη αποφασίστηκε και το κεντρικό μήνυμα «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα» που θα βρίσκεται στο φόντο στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Σύμφωνα με τον επικοινωνιακό σχεδιασμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να παρουσιάσει το όραμά του για το παρόν και το μέλλον της χώρας, με αιχμή την ιδιωτική οικονομία, ως ατμομηχανή της παραγωγικής Ελλάδας και πηγή δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Ενδεικτικά των προθέσεών του είναι και τα μηνύματα που έστειλε ο κ.Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε με το Προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στήριξη από τη μια στην υγιή επιχειρηματικότητα, αλλά και αυστηρή προειδοποίηση σε επιχειρηματίες που χρεοκοπούν τις επιχειρήσεις τους και βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΝΔ τονίζοντας ότι «θα είμαστε αυστηροί σε οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτό το οποίο ορίζουμε ως υγιή επιχειρηματικότητα. Θα ξεκινήσουμε, όμως από τα μεγάλα ψάρια. Δεν πρόκειται εμείς να δείξουμε οποιαδήποτε ανοχή σε επιχειρήσεις οι οποίες χρεοκοπούν και σε μετόχους οι οποίοι έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και περιδιαβαίνουν το Αιγαίο με τα σκάφη τους...».

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο πρόεδρος της ΝΔ επιχειρεί να αναδείξει και τις διαχωριστικές γραμμές τόσο στη φιλοσοφία όσο και στις πολιτικές επιλογές με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας ήδη τον αντίπαλό του για «φιλοεπενδυτική μετάλλαξη».

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα κορυφωθεί με την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ενώ σε κεντρικό επίπεδο η ΝΔ θα πραγματοποιήσει συνολικά 16 εκδηλώσεις στους 14 νομούς της Βορείου Ελλάδος, πλην της Θεσσαλονίκης, και περισσότερες από 120 επισκέψεις κλιμακίων.

Κλιμάκια της ΝΔ αποτελούμενα από Τομεάρχες, βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, των Γραμματείες, των ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ, της ΟΝΝΕΔ και τοπικά στελέχη θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές μονάδες, εξαγωγικές επιχειρήσεις, καινοτόμες startups, βιομηχανικές μονάδες, ερευνητικά ιδρύματα, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης κ.α., στην Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.

Δημοφιλή