Το ζεύγος Μακρόν πήγε βόλτα στο Σύνταγμα και οι πολίτες τους αποθέωσαν σαν να ήταν αστέρες του Χόλιγουντ

Το ζεύγος Μακρόν πήγε βόλτα στο Σύνταγμα και πολίτες τους αποθέωσαν σαν να ήταν αστέρες του Χόλιγουντ
eurokinissi

Εκτός προγράμματος βγήκαν ο Εμμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν αφού επέλεξαν να μην αναχωρήσουν την προγραμματισμένη ώρα αλλά να βγουν και να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα. Η βόλτα όμως δεν ήταν με το αυτοκίνητο αλλά με τα πόδια αφού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είχαν διάθεση να βολτάρουν και δουν και απλούς πολίτες. Έτσι έφτασαν μέχρι την Ερμού και κατά τη διάρκεια της βόλτας του αν και ήταν διαρκώς περιστοιχισμένο από άνδρες ασφαλείας, ήταν ιδιαίτερα "ανοιχτό" προς όσους θέλησαν να τους πλησιάσουν και να τους χαιρετήσουν.

Ο δε Εμμανουέλ Μακρόν δεν αρνήθηκε να βγάλει και selfies με κάποιους από τους πολίτες που του το ζήτησαν ενώ το ενδιαφέρον τους ζεύγους Μακρόν κέρδισε και ένας λατερνατζής στην Ερμού.

Ο Γάλλος πρόεδρος, φάνηκε να απολαμβάνει την πιο άμεση επαφή με τον κόσμο αλλά και τα χαμόγελα που έφερε σε πολλούς η εμφάνισή του γι αυτό και δεν σταμάτησε να χαιρετά ούτε λεπτό ενώ κάποια στιγμή εμφανίζεται να έχει σκαρφαλώσει στην πόρτα του αυτοκινήτου, και να χαιρετά το πλήθος.

Η παραμονή του όμως στην Αθήνα δεν μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο και έτσι ο ίδιος και η σύζυγός του κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο προκειμένου να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος της Γαλλικής Προεδρίας και να μεταβούν στον Παρίσι.

Μακρόν Σύνταγμα

Δημοφιλή