Κόντρα Καμμένου- ΠΑΜΑΚ λόγω ειρωνικού σχολίου του ΥΠΕΘΑ περί «μεγάλης διακίνησης ναρκωτικών»

Κόντρα Καμμένου- ΠΑΜΑΚ λόγω ειρωνικού σχολίου του ΥΠΕΘΑ περί «μεγάλης διακίνησης ναρκωτικών»
Eurokinissi

Την έντονη αντίδραση των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προκάλεσε ειρωνικό σχόλιο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, στη συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην 82η ΔΕΘ.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος, ερωτηθείς για την κατάσταση με τη διακίνηση των ναρκωτικών στα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης είπε πως τα ελληνικά πανεπιστήμια, έχουν λιγότερα ναρκωτικά από άλλα πανεπιστήμια του εξωτερικού, ενώ, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είπε ειρωνικά ότι στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας «πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση στο ΠΑΜΑΚ», ειδικά στο τμήμα που γίνονται οι πολιτικές δημοσκοπήσεις, αλλιώς «δεν εξηγούνται τα αποτελέσματα».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θεωρούν ότι «για το φλέγον ζήτημα των ναρκωτικών που απασχολεί όχι μόνον τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού, όπως πιστεύουν ότι τα έκανε ο κ. υπουργός. Πόσο μάλλον για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί μια από τις λαμπρές εξαιρέσεις ελληνικών ΑΕΙ, στις οποίες το φαινόμενο της διακίνησης ναρκωτικών είναι σχεδόν μηδαμινό».

Οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ελπίζουν ότι ο κ. Καμμένος «θα αντιληφθεί το άτοπο των σχολίων του και θα ανασκευάσει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοφιλή