Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε διακινητές ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε διακινητές ναρκωτικών στα Εξάρχεια
Eurokinissi

Σε διακινητές ναρκωτικών στα Εξάρχεια και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου κατέληξαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό «μπαχαλάκηδων» που έχουν επιτεθεί σε διάφορους στόχους στα Εξάρχεια.

Από τις παρακολουθήσεις δεκάδων κινητών τηλεφώνων προέκυψε η εμπλοκή έξι ατόμων που κατηγορούνται για διακίνηση και η ταυτοποίηση ακόμα 43 ατόμων για χρήση ναρκωτικών ουσιών. Από τους έξι διακινητές συνελήφθησαν σε επιχείρηση που έγινε την Τρίτη δύο άτομα.

Στο πλαίσιο των παρακολουθήσεων δεν προέκυψαν στοιχεία που να σχετίζονται με τις επιθέσεις σε στόχους, όπως το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη, αλλά με εγκληματική ομάδα που διακινούσε χασίς στην περιοχή των Εξαρχείων και του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας ( Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο, Αμπελόκηποι, Πλ. Κολιάτσου κλπ).

Οι δυο συλληφθέντες είναι ένας 33χρονος Έλληνας και ένας 29χρονος Νιγηριανός. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται τέσσερα ακόμη μέλη ως διακινητές.

Από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, -552- γραμμάρια κάνναβης, δύο (2) ηλεκτρικές ζυγαριές, το χρηματικό ποσό των -855- ευρώ καθώς και τετράδιο με διάφορες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δημοφιλή