Χρυσό βραβείο σε ναυτιλιακή εταιρία του Βίκτωρα Ρέστη

Χρυσό βραβείο σε ναυτιλιακή εταιρία του Βίκτωρα Ρέστη
ENTERPRISES SHIPPING & TRADING
ENTERPRISES SHIPPING & TRADING
ENTERPRISES SHIPPING & TRADING

H Enterprises Shipping & Trading S.A ανακοίνωσε σήμερα ότι διακρίθηκε με το βραβείο «Υπεύθυνης Επιχειρηματικής Αριστείας» στην ετήσια τελετή απονομής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής.

Το Βραβείο «Υπεύθυνης Επιχειρηματικής Αριστείας» απονεμήθηκε στην Enterprises Shipping & Trading S.A. από τον Πρόεδρο της ΕΒΕΝ Ελλάδας, Αντώνη Γκόρτζη και τον Πρόεδρο της ΕΒΕΝ Ευρώπης, Geert Demuijnck σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών στις 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Η «Enterprises Shipping & Trading S.A. πιστεύει ότι για να διασφαλίσουμε τις επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον, η έννοια της κοινωνικής υπευθυνότητας θα πρέπει να προαχθεί. Είναι υποχρέωση μας απέναντι σε όλους όσους επηρεάζονται από τη λειτουργία της εταιρείας καθώς και προς τις μελλοντικές γενιές, να υψώνουμε συνεχώς τον πήχυ εφαρμόζοντας στρατηγικές ηθικής διακυβέρνησης που θα βελτιώσουν το κοινωνικό, οικονομικό και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας», δήλωσε ο Γεώργιος Σαρρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprises Shipping & Trading S.A.

«Είμαι υπερήφανος για αυτή τη μεγάλη διάκριση που επιβραβεύει τις προσπάθειες των 3.000 εργαζομένων, ναυτικών και υπαλλήλων ξηράς που μοιράζονται το ίδιο όραμα για την αειφόρο ανάπτυξη της εταιρείας», δήλωσε ο Βίκτωρας Ρέστης, Πρόεδρος της Enterprises Shipping & Trading S.A.

Η Enterprises Shipping & Trading S.A. βραβεύτηκε για πρώτη φορά από την ΕΒΕΝ το 2007. Το 2009, ήταν η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που διακρίθηκε με το βραβείο «Χρυσό Βραβείο Εταιρικής Ηθικής Αριστείας» και έκτοτε διατηρεί ετησίως την πιστοποίηση της.

Ο οργανισμός ΕΒΕΝ είναι το μοναδικό διεθνές δίκτυο που λειτουργεί αποκλειστικά για την προώθηση της επιχειρηματικής δεοντολογίας στην Ευρώπη με στόχο να προάγει αξίες βασισμένες στη διαχείριση, την ηθική και την ευθύνη των εταιριών προς την κοινωνία

Δημοφιλή