Η Selena Gomez αποκάλυψε πως υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού μέσα στο καλοκαίρι και δείχνει τις ουλές της

Η Selena Gomez αποκάλυψε πως υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού μέσα στο καλοκαίρι και δείχνει τις ουλές της
Recording artist Selena Gomez arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 20, 2016. REUTERS/Danny Moloshok
Danny Moloshok / Reuters
Recording artist Selena Gomez arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 20, 2016. REUTERS/Danny Moloshok

Η Selena Gomez αποκάλυψε σήμερα, Πέμπτη, πως κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού υποβλήθηκε σε εγχείριση μεταμόσχευσης νεφρού, η οποία κρίθηκε αναγκαία λόγω της πάθησης του Λύκου από την οποία πάσχει.

Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια είπε πως η φίλη της Francia Raisa ήταν η δωρήτρια του οργάνου και πρόσθεσε πως ήθελε να εξηγήσει στους φαν της τον λόγο για τον οποίο ήταν σχεδόν εξαφανισμένη από το προσκήνιο, παρά το γεγονός πως είχε κυκλοφορήσει νέα τραγούδια.

«Ανακάλυψα πως έπρεπε να κάνω μεταμόσχευση νεφρού εξαιτίας του Λύκου και βρισκόμουν στο στάδιο της ανάρρωσης», γράφει η Gomez στην εκτενή λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, η οποία απεικονίζει την ίδια και τη φίλη της στα κρεβάτια του νοσοκομείου. Στις επόμενες δύο φωτογραφίες του post, δείχνει τα σημάδια της από την επέμβαση.

«Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για τη γενικότερη υγεία μου», συμπληρώνει.

Επίσης, στο κείμενό της, η Gomez ευχαρίστησε τη Raisa, η οποία είναι ηθοποιός και πρωταγωνιστεί στο «The Secret Life of the American Teenager», για το δώρο ζωής που της έκανε. «Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι στην υπέροχη φίλη μου, Francia Raisa. Μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο και θυσία μαζί, δωρίζοντάς μου το νεφρό της. Είμαι απερίγραπτα ευλογημένη. Σε αγαπώ τόσο πολύ αδερφούλα».

Η Selena Gomez κυκλοφόρησε το πρώτο της single από το νέο, άτιτλο ακόμα άλμπουμ της, «It Ain't Me» τον περασμένο Μάρτιο. Μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε άλλα δύο κομμάτια, τα «Bad Liar» και «Fetish», αλλά η ίδια έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν προχώρησε σε promo εμφανίσεις, εξαιτίας της εγχείρησης. Η πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση έγινε την περασμένη Παρασκευή, σε εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, μαζί με τον σύντροφό της, τον τραγουδιστή The Weeknd (Abel Tesfaye).

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάρτηση της Selena Gomez στο Instagram:

«Γνωρίζω πολύ καλά πως κάποιοι από τους φαν μου παρατήρησαν πως είχα αποτραβηχτεί για κάποιο διάστημα μέσα στο καλοκαίρι και αναρωτιόνταν γιατί δεν προωθούσα τη νέα μου μουσική. Λοιπόν, ανακάλυψα πως έπρεπε να υποβληθώ σε μεταμόσχευση νεφρού εξαιτίας του Λύκου μου, και ανάρρωνα. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για τη γενικότερη υγεία μου. Ανυπομονώ ειλικρινά να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι που έκανα τους τελευταίους μήνες, όπως ήθελα πάντα να κάνω. Μέχρι τότε, θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την καταπληκτική ομάδα γιατρών μου για όλα όσα έκαναν για μένα, πριν και μετά το χειρουργείο. Και, τέλος, δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι στην υπέροχη φίλη μου, Francia Raisa. Μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο και θυσία μαζί, δωρίζοντάς μου το νεφρό της. Είμαι απερίγραπτα ευλογημένη. Σε αγαπώ τόσο πολύ αδερφούλα. Ο Λύκος εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένος, αλλά γίνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Λύκο σας παρακαλώ να επισκεφθείτε το site του Lupus Research Alliance www.lupusresearch.org/»