Mια Αμερικανίδα περιγράφει πώς άλλαξε η ζωή της μέσα από το Airbnb

Mια Αμερικανίδα περιγράφει πώς άλλαξε η ζωή της μέσα από το Airbnb
NOTE TO INSPECTOR:
NOTE TO INSPECTOR:
courtneyk via Getty Images

Δημιούργησε λογαριασμό στην πλατφόρμα του Airbnb για να κερδίσει κάποια επιπλέον χρήματα, ποτέ όμως δεν περίμενε πως αυτή η επιλογή θα της άλλαζε τη ζωή. Ο λόγος για τη Molly Freiberg, η οποία περιγράφει στον Guardian πως γνώρισε τον έρωτα της ζωής της μέσα από τη διάσημη πλατφόρμα μίσθωσης ακινήτων. Όπως η ίδια εξηγεί, μόλις είχε χωρίσει από μια μακροχρόνια σχέση και γνώριζε καλά πως έπρεπε να δραστηριοποιηθεί για να προχωρήσει στη ζωή της. Στις 25 Οκτωβρίου 2015 έλαβε ένα μήνυμα από έναν Γάλλο, εν ονόματι Clément, ο οποίος της ζητούσε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της στη Φιλαδέλφεια για τρεις βραδιές. Ερχόταν από τη Νέα Υόρκη.

«Δέχτηκα να τον φιλοξενήσω, ενώ του έδωσα να χρησιμοποιεί το κλειδί που είχα για τους καλεσμένους και όταν μια μέρα επέστρεψα στο σπίτι τον είδα να κάθεται στον καναπέ με τις δύο γάτες μου. Γύρισε και με κοίταξε και πιάσαμε την συζήτηση. Το επόμενο βράδυ, ο Clément κι εγώ αρχίσαμε να μιλάμε για τις ζωές μας. Ένιωσα πως υπήρχε κάποια έλξη μεταξύ μας. Σκεφτόμουν πως θα αντιδρούσα αν προσπαθούσε να με φιλήσει. Κι αν θεωρήσει πως κάνω το ίδιο με όλους όσους φιλοξενώ μέσω Airbnb;» αναρωτήθηκε η Molly.

«Την επόμενη ημέρα έπιασα τον εαυτό μου να τον σκέφτομαι στη δουλειά. Ήθελα να γυρίσω σπίτι και να τον βρω εκεί. Μάλλον κι αυτός το ίδιο. Μια ημέρα μετά μου ζήτησε το τηλέφωνό μου και αυτό ήταν το πρώτο βήμα για τη σχέση μας. Το γλωσσικό εμπόδιο που μας χώριζε, αφού δεν μιλούσαμε την ίδια γλώσσα, γινόταν έντονο με τον καιρό ενώ πολλές φορές λέγαμε φράσεις και λέξεις που με δυσκολία καταλάβαινε ο άλλος. Μερικές φορές ήταν αστείο», συνεχίζει η Molly.

Ο Clément θα έμενε στη Φιλαδέλφεια για καιρό προκειμένου να διεκπεραιώσει κάποιες δουλειές. Μετά από επτά μήνες, η Molly εκπλήρωσε το μεγαλύτερο της όνειρο. Παραιτήθηκε από την απαιτητική δουλειά της και μετακόμισε στην επαρχία Maine της Γαλλίας. Έπιασε δουλειά σε ένα μικρό ξενοδοχείο. Συνήθισαν την απόσταση ενώ για να βρεθούν ο Clément συνήθιζε να κάνει ένα τεράστιο ταξίδι. Μετά από αυτό, συνειδητοποίησαν πως θα ήταν μαζί για πάντα.

«Πριν την γνωριμία μου με τον συγκεκριμένο άνδρα σπάνια ταξίδευα. Μαζί του ζω νέες εμπειρίες. Υπάρχουν δυσκολίες η μεγαλύτερη εκ των οποίων είναι το πού θα μείνουμε, αφού θα ήταν δύσκολο για τον Clément να μείνει στις ΗΠΑ για πάντα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Όταν άνοιξα το σπίτι μου μέσω του Airbnb εξάλλου δεν ήξερα ποτέ πως ο κόσμος που θα αποκαλυφθεί είναι τόσο όμορφος», καταλήγει η Molly.

Δημοφιλή