Ozar: Τα κοσμήματα στα οποία κάθε γυναίκα αξίζει να επενδύσει

Ozar: Τα κοσμήματα στα οποία κάθε γυναίκα αξίζει να επενδύσει

Τα must κομμάτια κοσμημάτων που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην κοσμηματοθήκη τους.

Η Όλγα Ζαριφοπούλου, CEO της Ozar Jewels, έχει ως σημείο αναφοράς της την παιδική της ηλικία, που ήταν γεμάτη από βιβλία ζωγραφικής, τα ολοδικά της παραμύθια και τη μαγική κοσμηματοθήκη της γιαγιάς της. Το καλλιτεχνικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε το διαδέχτηκε μία έντονα κοσμοπολίτικη ζωή που της έδωσε τις εικόνες και τα ερεθίσματα που χρειαζόταν, προκειμένου να βρει τη δική της δημιουργική κλίση και Τέχνη. Οι νεράιδες των παραμυθιών έχουν πλέον δώσει τη θέση τους σε μία δυναμική γυναίκα. Η φύση, τα ταξίδια, η αρχιτεκτονική, η μουσική και οι ελληνικές ρίζες της, αποτελούν τις ατελείωτες πηγές της έμπνευσής της.

Από all time classic επιλογές που παραμένουν διαχρονικές, όσα χρόνια κι αν περάσουν, μέχρι πιο ιδιαίτερα σχέδια που κλέβουν τις εντυπώσεις, η Όλγα Ζαριφοπούλου, μας αποκαλύπτει τα κοσμήματα “ζωής” που θα συντροφεύσουν τις πιο όμορφες στιγμές μας.

Ο πιο δυναμικός, αλλά και διαχρονικός συνδυασμός, το μαύρο με το λευκό, έρχονται σε πλήρη ισορροπία δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο "cut diamond" αποτέλεσμα. Αυτό το δαχτυλίδι δεν γνωρίζει περιορισμούς: είναι η κατάλληλη πινελιά θηλυκότητας σε ένα ανδρόγυνο σύνολο, αλλά μπορεί και να ολοκληρώσει μία βραδινή, casual μα chic, εμφάνιση. Σε κάθε περίπτωση δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Πρόκειται για "εκείνο" το βραχιόλι. Που φοριέται και μόνο του, χωρίς άλλα κοσμήματα καθώς αποτελεί το statement της εμφάνισής μας. Που σημαδεύει σημαντικές εμφανίσεις και στιγμές που αποτελούν ορόσημα στη ζωή μας, χωρίς όμως να κινδυνεύει να κλειστεί μετά σε μία κοσμηματοθήκη. Συνδυάζει τη βαρύτητα ενός καλού κοσμήματος παραμένοντας ταυτόχρονα ανάλαφρο, στοιχείο που του δίνει τη δυνατότητα να φοριέται από όλες τις ηλικίες και σε πολλαπλές περιστάσεις.

Για εκείνες τις στιγμές που η εμφάνιση ή η διάθεσή μας χρειάζεται μία παραπάνω λάμψη, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με diamond effect μοιάζει το πιο κατάλληλο αξεσουάρ για να συμπληρώσει το look μας. Με το ιδανικό μάκρος που ταιριάζει τόσο σε κοντά, όσα και σε μακριά μαλλιά και με μία ελαφρώς romantic rock προσέγγιση, αν είναι να επενδύσετε μόνο σε ένα κόσμημα τη φετινή σεζόν τότε μόλις εντοπίσαμε τον νικητή.

Το κολιέ - μπαλαντέρ που ταιριάζει σε όλες τις εμφανίσεις και σε όλα τα στιλ, αποτελεί το ιδανικό δώρο καθώς δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα το εκτιμήσει. Με τη δυνατότητα να δημιουργηθεί σε μία ποικιλία χρωμάτων (λευκό, κίτρινο και ροζ χρυσό), θα αναδείξει ακόμα και το πιο αδιάφορο outfit.

Προσαρμόζεται σε όλα τα δάχτυλα και το φαντασιωνόμαστε με μονόχρωμα σύνολα, μόνο και μόνο για να ξεχωρίζει ακόμα πιο έντονα και να αιχμαλωτίζει τα βλέμματα πάνω στον ιδιαίτερο σχηματισμό του. Μοντέρνο και κλασικό ταυτόχρονα, η επιτομή της διαχρονικότητας και της κομψότητας.

Οι αγαπημένοι μας κρίκοι αλλάζουν ταυτότητα και μετατρέπονται στο ζευγάρι που δεν θα θέλουμε να αποχωριστούμε. Ταιριάζει σαφέστατα με κλασικές εμφανίσεις, μπορεί όμως να συνδυαστεί ακόμα και με το τζιν σας, ένα ζευγάρι high heels και πιασμένα μαλλιά σε ένα επιμελώς ατημέλητο bun.

Το χρώμα -που μεταξύ μας, πολλές γυναίκες φοβούνται- έχει ως μοναδικό του σκοπό να απογειώσει μια ήδη πολύ καλή εμφάνιση. Το συγκεκριμένο ζευγάρι με το έντονο πράσινο δεν είναι για όλες τις ώρες, μπορεί όμως να φορεθεί από όλες τις γυναίκες, αρκεί να μην διστάζουν να διαχειριστούν ένα statement κόσμημα και θέλουν να βάλουν τη δικιά τους υπογραφή στις πιο ξεχωριστές τους αναμνήσεις.

Με μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και με τους ανεμόμυλους της Μυκόνου να αποτελούν την έμπνευση του σχεδιασμού τους, το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια θα βάλει τη δική του πινελιά στις εμφανίσεις σας. Και μπορεί το ζωηρό τους μπλε χρώμα να παραπέμπει στο ελληνικό καλοκαίρι, τα ίδια όμως μπορούν να φορεθούν σε όλες τις εποχές και να σας συντροφεύσουν σε όλες τις περιστάσεις.

Τα Ozar Jewels θα τα βρείτε στην είσοδο της παραλίας Ψαρρού στη Μυκονο. Είναι κοσμήματα semi precious φτιαγμένα για να είναι προσιτά σε όλους. Η σχεδιάστρια Όλγα Ζαριφοπούλου έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Το e shop www.ozarjewels.com ανανεώνεται κάθε εβδομάδα.