Αν το iPhone X δεν ήταν αρκετά ακριβό για τα γούστα σας, η τιμή της νέας γελοίας εκδοχής του θα σας ικανοποιήσει

Αν το iPhone X δεν ήταν αρκετά ακριβό για τα γούστα σας, η τιμή της νέας γελοίας εκδοχής του θα σας ικανοποιήσει
brikk

Κοιτάξτε, δεν θα πούμε εμείς στον κόσμο τι να κάνει με τα χρήματά του, πόσο μάλλον σε αυτούς που δεν ξέρουν, σχεδόν κυριολεκτικά, τι έχουν. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που πραγματικά δεν μπορείς να μην μείνεις με το στόμα ανοιχτό από το σοκ (και την ετεροντροπή, ενδεχομένως), όταν βλέπεις που πάει και δίνει τα λεφτά του ο κόσμος. Γιατί, από τη στιγμή που υπάρχουν οι ανάλογες αγορές και τα προϊόντα, σημαίνει πως υπάρχει και πελατεία.

Το iPhone X, το τελευταίο μοντέλο της Apple, θα μπορούσε να είναι ένα καλό παράδειγμα, δεδομένου πως η αρχική του τιμή θα ξεκινά από τα $1000, ένα κάπως ακραίο ποσό για smartphone, όσα τεχνολογικά θαύματα κι αν προσφέρει στον χρήστη.

Να όμως που ένα νέο προϊόν ήρθε για να κατακτήσει με το σπαθί του το θρόνο του «πιο γελοιωδώς ακριβού προϊόντος», κάνοντας μέχρι και το iPhone X να μοιάζει οικονομικό.

Ο λόγος για το Lux iPhone X Ingot, του οποίου η τιμή ξεκινά από τα $53.000. Όχι, δεν μετρήσατε λάθος τα μηδενικά.

Ο λόγος που αυτό το μοντέλο του iPhone X θα κοστίζει 53 φορές περισσότερο από το αρχικό, είναι πως αποτελείται, μεταξύ άλλων, από 250γρ. καθαρού χρυσού. Κάτι πραγματικά εντελώς αχρείαστο για ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε.

Το Lux iPhone X Ingot κατασκευάστηκε από την εταιρεία Brikk, η οποία έχει ως βάση το Χονγκ Κονγκ και ειδικεύεται στην παραγωγή πολυτελών προϊόντων για ανθρώπους με πραγματικά πολλά λεφτά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της συσκευής:

«Το Lux iPhone X ingot είναι ένα πολύ σπάνιο δείγμα. Το Ingot 108 περιλαμβάνει 108γρ. από χρυσό 22 καρατίων. Το Ingot 250 περιλαμβάνει 250γρ. από χρυσό 22 καρατίων και μια μαύρη γυαλιστερή επιφάνεια».

Παραμένετε ανικανοποίητοι; Κανένα πρόβλημα, καθώς η Brikk έχει άλλη μια σειρά διαθέσιμη, την Lux iPhone X Deluxe Collection, η οποία προσφέρει θήκες για το iPhone X σας από κίτρινο χρυσό 24 καρατίων, διακοσμημένες με διάφορους πολύτιμους λίθους, όπως διαμάντια. Κοστίζουν από $9.835 μέχρι $16.648, αρκετά λιγότερα από τα τηλέφωνα της συλλογής Ingot, αλλά μην ανησυχείτε, κανείς δεν θα σας πει τσιγκούνη.

Οπότε, αν έχετε εύκαιρα 50 με 70 χιλιάδες δολάρια και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε, μπορείτε να παραγγείλετε ένα Lux iPhone X Ingot από εδώ. Αμέσως μετά, θα σας προτείναμε να επισκεφθείτε και έναν ειδικό.

Δημοφιλή