Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί και μία τραυματίας ύστερα από τροχαίο στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί και μία τραυματίας ύστερα από τροχαίο στο κέντρο της πόλης
Eurokinissi/Photo αρχείου

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου). Τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή του και μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από σύγκρουση δύο δίκυκλων μηχανών με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι οι δύο οδηγοί των μηχανών, 22 και 28 ετών, όπως επίσης ένας ακόμη επιβάτης της μίας μηχανής. Επίσης, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μία 18χρονη, που επέβαινε στην άλλη μηχανή.

Ο 67χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, υπήκοος Γερμανίας, συνελήφθη και ανακρίνεται από την Τροχαία. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι οι δύο μοτοσικλέτες κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το τροχαίο προκλήθηκε όταν ένα ΙΧ ανέκοψε την πορεία των δύο μηχανών.

Πώς έγινε το δυστύχημα. Tι λέει η αστυνομία

Ανακοίνωση για το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτή τις «Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (19-09-2017), στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με δύο (2) δίκυκλες μοτοσικλέτες που οδηγούσαν 28χρονος αλλοδαπός και 22χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών των δικύκλων και 51χρονου συνεπιβάτη μιας εκ των μοτοσικλετών, καθώς και το σοβαρό τραυματισμό 18χρονης ημεδαπής - συνεπιβάτιδας της έτερης μοτοσικλέτας».

(Με επιπλέον πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή