Δεν είναι δεινόσαυρος, δεν είναι κροταλίας, είναι ο λαιμός της Alicia Vikander στη νέα αφίσα του «Tomb Raider»

Δεν είναι δεινόσαυρος, δεν είναι κροταλίας, είναι ο λαιμός της Alicia Vikander στη νέα αφίσα του «Tomb Raider»
Twitter

Η Warner Bros. παρουσίασε τις προάλλες την αφίσα για τη νέα ταινία «Tomb Raider» με την Alicia Vikander, αυτή τη φορά, στο ρόλο της θρυλικής Lara Croft.

Και θα ήταν μια πραγματικά αξιόλογη αφίσα -δεδομένου πως η παραγωγή επέλεξε να δώσει έμφαση στο δυναμικό χαρακτήρα και το γεροδεμένο σώμα της Lara/Alicia και όχι στο στήθος και τις καμπύλες της, όπως συνήθως- αν ο λαιμός της Vikander δεν θύμιζε περισσότερο καμηλοπάρδαλη και λιγότερο άνθρωπο.

Για να είμαστε δίκαιοι, η 28χρονη ηθοποιός έχει από φυσικού της έναν αρκετά μακρύ λαιμό (ήταν άλλωστε επαγγελματίας μπαλαρίνα πριν στραφεί στην υποκριτική, κάτι που φαίνεται στη στάση του σώματός της και βοηθά και στο φαίνεται μακρύτερος ο λαιμός της). Παρόλα αυτά, ο υπεύθυνος επεξεργασίας της αφίσας θεώρησε πως έπρεπε να τον επιμηκύνει λίγο ακόμα, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται ενοχλητικά αφύσικο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο.

Σε κάθε περίπτωση, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα αναμένουμε και το πρώτο επίσημο trailer του νέου «Tomb Raider», οπότε έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Ελπίζουμε στην ταινία ο λαιμός της Alicia να είναι σε φυσιολογικά μεγέθη.

Δείτε το πρώτο teaser παρακάτω: