Το National Geographic επέλεξε τους 10 καλύτερους φθινοπωρινούς προορισμούς και η Ελλάδα είναι ένας από αυτούς

Το National Geographic επέλεξε τους 10 καλύτερους φθινοπωρινούς προορισμούς και η Ελλάδα είναι ένας από αυτούς

Μπορεί η επίσημη περίοδος διακοπών και ταξιδιών, γενικότερα, να θεωρείται η καλοκαιρινή, όμως οι πεπειραμένοι ταξιδιώτες γνωρίζουν πολύ καλά πως σαν το φθινόπωρο δεν έχει. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο πλέον ειδικός του είδους, το National Geographic.

Το διάσημο περιοδικό παρουσίασε πρόσφατα ένα μικρό αλλά περιεκτικότατο θέμα πάνω στα καλύτερα ταξίδια που μπορεί να κάνει κάποιος το φθινόπωρο, όταν ο καιρός έχει δροσίσει, η πολυκοσμία έχει μειωθεί, οι τιμές έχουν πέσει και οι ευκαιρίες για ένα συναρπαστικό ταξίδι σε νέα μέρη είναι ακόμα περισσότερες.

Οι ομάδες Expeditions και Lodges του National Geographic κοίταξαν τα αρχεία τους, έκαναν την έρευνά τους και παρακάτω μπορείτε να δείτε τους 10 καλύτερους φθινοπωρινούς προορισμούς για το 2017.

Στη λίστα βρίσκεται και η Ελλάδα, την οποία το NG επέλεξε ως εξαιρετικό ταξιδιωτικό προορισμό για διάφορους λόγους: από τον αγροτουρισμό που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης στις επαρχιακές πόλεις και χωριά της μέχρι το ετήσιο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας που πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο στην Αθήνα, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και τα νησιά που είναι κοντά στην Αθήνα, όπως η Αίγινα.

Ανανεώστε λοιπόν τα διαβατήριά σας, ρίξτε μερικά ρούχα σε μια μικρή βαλίτσα και καλά ταξίδια.

Μπουτάν

National Geographic Autumn Trips 2017