Το πρώτο trailer του «Tomb Raider» είναι επιτέλους εδώ και η Alicia Vikander δεν αστειεύεται

Το πρώτο trailer του «Tomb Raider» είναι επιτέλους εδώ και η Alicia Vikander δεν αστειεύεται

Σήμερα κυκλοφόρησε και επίσημα το πρώτο μεγάλου μήκους trailer της νέας ταινίας της Lara Croft με την εξαιρετική Alicia Vikander στον ομώνυμο ρόλο. Και μέσα στα δύο λεπτά που διαρκεί, γίνεται ήδη προφανώς πως η Vikander όχι μόνο φέρνει έναν νέο αέρα στο franchise, αλλά και μάλλον ήρθε για να μείνει.

Στο πλευρό της Vikadner συναντάμε τους Dominic West (στο ρόλο του πατέρα της), Walton Goggins, Daniel Wu και την Kristin Scott Thomas.

Η ιστορία είναι ένα ακόμη origin story της Lara Croft -λογικό, καθώς μιλάμε για reboot- και μας γνωρίζει από την αρχή τη Lara, κόρη ενός πλούσιου εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς όταν αυτή ήταν ακόμα κοριτσάκι. Τώρα, στα 21 της και χωρίς συγκεκριμένα σχέδια για τη ζωή της, η Lara εργάζεται ως courier και βγάζει μετά βίας τα χρήματα για το νοίκι της και τα έξοδα του πανεπιστημίου της, καθώς είναι αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι και να μην αναλάβει τα ηνία στην αυτοκρατορία που άφησε πίσω ο πατέρας της. Επίσης, δεν έχει αποδεχθεί την εξαφάνισή του και παλεύει να εξιχνιάσει τον μυστήριο θάνατό του.

Πηγαίνοντας κόντρα στις τελευταίες επιθυμίες του πατέρα της, αφήνει τα πάντα πίσω της για να ανακαλύψει τον τελευταίο γνωστό προορισμό του πατέρα της: έναν αρχαίο τάφο σε ένα μυθικό νησί που ίσως να βρίσκεται κάπου στην Ιαπωνία. Η αποστολή της, φυσικά, δεν θα είναι εύκολη, γιατί αλλιώς δεν θα ήταν η Lara Croft.

Δείτε το trailer παρακάτω.