Σουηδική εταιρεία πουλάει «εμφιαλωμένο αέρα» σε πόλεις με ατμοσφαιρική ρύπανση

Σουηδική εταιρεία πουλάει «εμφιαλωμένο αέρα» σε πόλεις με ατμοσφαιρική ρύπανση
Manuel Romano/NurPhoto via Getty Images
Manuel Romano/NurPhoto via Getty Images
NurPhoto via Getty Images

Μια νεοφυής επιχείρηση στη Σουηδία εμφιαλώνει φρέσκο αέρα από την Ελβετία ώστε να το πουλήσει σε κατοίκους πόλεων όπως αυτές στην Κίνα και την Ινδία, σύμφωνα με το RT.

Σύμφωνα με την εταιρία, ο αέρας συλλέγεται από διαφορετικές τοποθεσίες γύρω από τη Σουηδία και συμπιέζεται σε ένα δοχείο αερολύματος. Το δοχείο κυκλοφορεί με μια μάσκα προσώπου ώστε να βοηθήσει στην αναπνοή.

Ένα δοχείο επτά λίτρων με αέρα κοστίζει 19.95 ελβετικά φράγκα και περιέχει αρκετό αέρα για περισσότερες από 120 αναπνοές, ενώ η χρήση του έχει διάρκεια περίπου δέκα λεπτά.

“Αυτό το προϊόν προορίζεται για έναν πληθυσμό που ζει μέσα σε αποπνικτική ατμόσφαιρα και ρύπανση, επικίνδυνη για τις ζωές των ανθρώπων και σοβαρός παράγοντας προβλημάτων υγείας. Ένα δοχείο Σουηδικού αέρα δεν δίνει λύση στα προβλήματά τους, αλλά είναι απαραίτητο οι κάτοικοι να αναπνέουν καθαρό αέρα, φρέσκο αέρα μια στο τόσο”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Danny Wurr.

Ο Wurr φιλοδοξεί η εταιρεία να γίνει «παγκόσμιος παίκτης στην αγορά», επιβεβαιώνοντας τις πρώτες παραγγελίες για το προϊόν.

Πηγή: RT

Δημοφιλή