Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση 22χρονου μετανάστη που χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης στο σταθμό της Σίνδου

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση 22χρονου μετανάστη που χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης στο σταθμό της Σίνδου
Eurokinissi

«Εξαιρετικά κρίσιμη» παραμένει, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του νεαρού μετανάστη, ο οποίος νοσηλεύεται με βαριά εγκαύματα στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, αφότου «χτυπήθηκε» από ρεύμα υψηλής τάσης στον σταθμό του ΟΣΕ στη Σίνδο, χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 22χρονος Μαροκινός έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα πόδια και τον θώρακα.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός μετανάστης βρισκόταν μέσα σε βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα. Όταν, γύρω στις 8 χθες το βράδυ, η αμαξοστοιχία σταμάτησε στον σταθμό της Σίνδου, ο νεαρός φέρεται να ανέβηκε στην οροφή βαγονιού, όπου ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου έγινε ο πρώτος έλεγχος της κατάστασης της υγείας του και από εκει διαμετακομίσθη στο «Παπανικολάου».

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι εκτός από τον 22χρονο, στην ίδια αμαξοστοιχία είχαν ανέβει άλλα τρία άτομα -πιθανότατα μετανάστες και αυτοί- αλλά όταν ο συρμός έκανε στάση στον συγκεκριμένο σταθμό, εκείνοι αποβιβάστηκαν και εξαφανίστηκαν.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή