Foodython: Ένας διαγωνισμός ιστοριών με θέμα το φαγητό

Foodython: Ένας διαγωνισμός ιστοριών με θέμα το φαγητό
fably

Έναν διαγωνισμό ιστοριών/ διηγημάτων με θέμα το φαγητό διοργανώνει το Fably- η πρώτη μεγάλη online πλατφόρμα δημιουργικής γραφής στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, το Fably, σε συνεργασία με το Delivery.gr, την Neoperativa και το SWEN Travel διοργανώνουν τον Foodython: έναν διαγωνισμό με στόχο- όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- να «αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την ποιοτική προώθηση στα social media σήμερα και θα αναθεωρήσει το πώς μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία για να ενισχύσουμε την ταυτότητα της εταιρείας μας». Σημειώνεται πως η ομάδα του Fably είχε πραγματοποιήσει πέρυσι με επιτυχία τον διαγωνισμό Storython, με στόχο να φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με το «νέο αίμα» στον χώρο των Ελλήνων συγγραφέων.

Στην περίπτωση του Foodython, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μια μικρή ιστορία φαγητού, διεκδικώντας δύο βραβεία: ένα ταξίδι σε προορισμό της Ελλάδας και την ευκαιρία να δει ως δημιουργός την ιστορία του να γίνεται η νέα διαφήμιση του delivery.gr . Η συμμετοχή είναι δυνατή μέσω της εφαρμογής του, Fably οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play και στο App Store, καθώς και στο ανανεωμένο site.

Οι άνθρωποι πίσω από το Fably

Η ομάδα του Fably αποτελείται από φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και συγκεκριμένα, από τους Κωνσταντίνο Κοπανίδη ( Founder, CEO, Backend developer), Σωκράτη Χαρίση (Co-Founder, COO, Creative Director), Γιώργο Μετάκο (Co-Founder, Front-end Developer), Αθανασία Νικολαΐδη (Event organizing, Marketing & Business) και Αλκιβιάδη Πετρόχειλο (Research & Development, Animation Developer).

Όπως υπογραμμίζουν τα μέλη της ομάδας κύριο μέλημά τους είναι «να κάνουν τους ανθρώπους να δημιουργούν και να διαβάζουν περισσότερο».

Δημοφιλή