Ο Jake Gyllenhaal μιλά με τον επιζώντα του Μαραθωνίου της Βοστόνης που υποδύεται στο «Stronger» και όλα πάνε στραβά

Ο Jake Gyllenhaal μιλά με τον επιζώντα του Μαραθωνίου της Βοστόνης που υποδύεται στο «Stronger» και όλα πάνε στραβά
Facebook

Στην νέα του ταινία, «Stronger», ο Jake Gyllenhaal υποδύεται τον Jeff Bauman, έναν από τους επιζώντες της τρομοκρατικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, στην οποία έχασε και τα δύο του πόδια. Το πρώτο trailer προκαλεί ανατριχίλες και έχει ήδη βάλει φωτιά στις φήμες για ένα πιθανό Όσκαρ Α' Αντρικού στον Gyllenhaal στην ερχόμενη τελετή.

Σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα όμως, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας, και στο οποίο βλέπουμε τον Gyllenhaal με τον Bauman να απαντούν σε διάφορες ερωτήσεις, ένα μόνο πράγμα γίνεται αμέσως αντιληπτό: αυτοί οι δύο αξίζουν τη δική τους κωμική σειρά.

Αρχικά το βίντεο ξεκινά σαν ένα τυπικό promo ταινίας, με τον ηθοποιό και τον πραγματικό χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία να συναντώνται για να μιλήσουν για την ιστορία. Στην πορεία όμως το πράγμα αλλάζει, με τον Bauman να λέει ατάκες στον σταρ όπως «Ξέρεις τον Van Wilder, σωστά; Τον Ryan Reynolds; Ήθελα πολύ να με υποδυθεί εκείνος. Αναρωτιέμαι γιατί δεν το έκανε. Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερος» και «Αν έχανες πραγματικά τα πόδια σου, πιστεύεις πως η Taylor Swift θα έγραφε ένα τραγούδι γι' αυτό;» (αναφερόμενος στην παλιότερη σχέση του Gyllenhaal με την pop star). Άουτς.

Πέρα από το απολαυστικό τελικό αποτέλεσμα και την πρωτοτυπία του, το εν λόγω promo video δείχνει και κάτι ακόμα: πώς ένας άνθρωπος που βίωσε κάτι τόσο τραγικό στη ζωή του μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να διατηρήσει ανέπαφο το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό του μέσα από όλα αυτά.

Απολαύστε και τους δύο παρακάτω.