Παναθηναϊκός: Κύκλος επαφών με μικρές προσδοκίες

Παναθηναϊκός: Κύκλος επαφών με μικρές προσδοκίες
Sport24.gr

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θέλει να συναντηθεί με τους Νικόλα Πατέρα και Αδαμάντιο Πολέμη, για να τους ενημερώσει για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

Στο περιθώριο των ανακοινώσεων του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου έχει επιφορτιστεί με έναν άχαρο και περίπλοκο ρόλο: να κάνει επαφές για την "επόμενη μέρα" του Παναθηναϊκού.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ συμφώνησε με τον μεγαλομέτοχο να ζητήσει συναντήσεις από παλιούς μετόχους ή άλλους επιχειρηματίες που υποστηρίζουν το Τριφύλλι και να διερευνήσει τις προθέσεις τους. Βέβαια, ο "αγριόγατος" δεν τρέφει αυταπάτες και ξέρει ότι δύσκολα θα βρει ανταπόκριση. Ωστόσο, έχει δεσμευτεί απέναντι στον Αλαφούζο να εξαντλήσει τις πιθανότητες...

Σε πρώτη φάση, ο Κωνσταντίνου φέρεται να έχει ζητήσει ραντεβού από τον Νικόλα Πατέρα και τον Αδαμάντιο Πολέμη. Προτίθεται να τους εκθέσει την κατάσταση και θα ζητήσει τη συνδρομή τους, ώστε να αντιμετωπιστεί το άνοιγμα στον προϋπολογισμό.

Θα φανεί στη διάρκεια της εβδομάδας αν θα πετύχει κάτι ο Κωνσταντίνου ή θα ολοκληρώσει άπραγος τον κύκλο των επαφών του. Πάντως, η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχει μεγάλες προσδοκίες...

Πηγή: Sport24.gr

Δημοφιλή