Ρωσία: Σύλληψη ζευγαριού κανίβαλων που θεωρείται πως έφαγαν μέχρι και 30 θύματα από το 1999 και μετά

Ρωσία: Σύλληψη ζευγαριού κανίβαλων που θεωρείται πως έφαγαν μέχρι και 30 θύματα από το 1999 και μετά
Detail of a police officer holding handcuffs. Selective focus with shallow depth of field.
Detail of a police officer holding handcuffs. Selective focus with shallow depth of field.
Arndt_Vladimir via Getty Images

Η αστυνομία του Κρασνοντάρσκι στη Ρωσία συνέλαβε ένα ζευγάρι – έναν άνδρα και μια γυναίκα- που φέρονται να ευθύνονται για δεκάδες φόνους από το 1999, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Ωστόσο, η φρίκη δεν σταματά εκεί: τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, ότι πρόκειται για κανίβαλους, που έφαγαν τα θύματά τους, και μάλιστα διατήρησαν μέλη τους για κατανάλωση αργότερα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, που επικαλείται το τηλεοπτικό κανάλι Mash Telegram, οι ύποπτοι θεωρείται πως ενδεχομένως να είναι υπεύθυνοι για μέχρι και 30 θανάτους, αν και η αστυνομία ήταν σε θέση να ταυτοποιήσει μόνο επτά θύματα μέχρι τώρα. Σύμφωνα με το Mir24, το ζευγάρι ομολόγησε πως κάποια μέλη των θυμάτων αποθηκεύτηκαν σε ψυγείο.

Το ζευγάρι φέρεται να εμπλέκεται σε απαγωγές, φόνους και κατανάλωση θυμάτων από το 1999 και μετά. Ο άνδρας είχε συλληφθεί νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβριο, μετά τον εντοπισμό των απομειναρίων μιας γυναίκας σε στρατιωτικούς κοιτώνες. Επίσης, βρέθηκε ένας κουβάς με μέλη της νεκρής γυναίκας, καθώς και μια τσάντα που θεωρείται πως ανήκε στο θύμα, σύμφωνα με το Mir24.

Σε δρόμο στην πόλη του Κρασνοντάρ βρέθηκε επίσης ένα κινητό το οποίο περιείχε φρικιαστικές φωτογραφίες: Σε αυτές, ένας άνδρας- ο ύποπτος- φαίνεται να ποζάρει στον φακό με τα μέλη μιας διαμελισμένης γυναίκας.

Στην αρχή, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, αρνήθηκε πως την είχε σκοτώσει, λέγοντας ότι απλά είχε βρει τα κομμάτια και είχε τραβήξει μια «selfie», αλλά αργότερα έχασε το κινητό τηλέφωνο. Η αστυνομία πραγματοποιεί περαιτέρω έρευνες.

Δημοφιλή