Προπαγανδιστικό βίντεο από τη Βόρεια Κορέα, με καταστροφή αμερικανικών μαχητικών και αεροπλανοφόρου

Προπαγανδιστικό βίντεο από τη Βόρεια Κορέα, με καταστροφή αμερικανικών μαχητικών και αεροπλανοφόρου
YouTube

Στην όλη ακραία ρητορική του τελευταίου καιρού ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βόρεια Κορέα έρχεται να προστεθεί και ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο της Πιονγκγιάνγκ, το οποίο κυκλοφόρησε την Κυριακή, όπου το βορειοκορεατικό καθεστώς επιδεικνύει τις...φιλοδοξίες του όσον αφορά σε μια σύγκρουση με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Στο βίντεο φαίνονται αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-35 και βομβαρδιστικά B-1B Lancer (όπως αυτά που πέταξαν στα ανοιχτά των ακτών της Βόρειας Κορέας πρόσφατα, σε μια επίδειξη ισχύος), καθώς και το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson, να πλήττονται από βορειοκορεατικούς πυραύλους σε μια επίδειξη...κακού μοντάζ και γραφικών υπολογιστή. Το βίντεο συνοδεύεται από εικόνες του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Σημειώνεται πως ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας δήλωσε τη Δευτέρα ότι από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ «έχει κηρύξει πόλεμο» ενάντια στη χώρα, η Πιονγκιάνγκ διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αντίμετρα, όπως την κατάρριψη αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών, ακόμη και αν αυτά δεν βρίσκονται εντός του εναέριου χώρου της Βόρειας Κορέας.

Δημοφιλή