Στα αζήτητα η δικογραφία Παντελίδη. Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έχει ακόμη ανατεθεί σε νέο εισαγγελέα

Στα αζήτητα η δικογραφία Παντελίδη. Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έχει ακόμη ανατεθεί σε νέο εισαγγελέα
SOOC/Αρχείου

Τρεις μήνες κάθεται στα εισαγγελικά γραφεία η δικογραφία της υπόθεσης του τροχαίου δυστύχηματος του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Εθνος» ο φάκελος της υπόθεσης δεν έχει ανατεθεί σε νέο εισαγγελέα. Αντιθέτως, από τον περασμένο Ιούνιο «περιμένει» στην Εισαγγελία της Αθήνας προκειμένου να ανατεθεί σε νέο εισαγγελικό λειτουργό ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει ή να αρχεοθετπήσει την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα για το τροχαίο το οποίο προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη και τον σοβαρό τραυματισμό της φίλης του Μίνας Αρναούτη μετρά ήδη 1,5 χρόνο με τον φάκελο για το ποιος βρισκόταν τελικά στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ να έχει ανοίξει μόλις λίγους μήνες αργότερα. Η οικογένεια από τη μία πλευρά επιμένει ότι οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου, η έτερη συνεπιβάτης του αυτοκινήτου με το υπόμνημα να έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία από την οικογένεια Παντελίδη για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος» η προκαταρκτική αανζητούσε εάν η 21χρονη Κυριάκου πρέπει να διωχθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η Αρναούτη για ψευδορκία. Η οικογένεια του τραγουδιστή φέρεται να έχει παραδώσει όλα τα πορίσματα τεχνικών συμβούλων που η ίδια έχει διορίσει. Σημειώνεται ωστόσο, ότι τα πορίσματα αυτά είναι αντίθετα από εκείνα των επίσημων Αρχών, βάσει των οποίων στη θέση του οδηγού βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης, στη θέση του συνοδηγού η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη στο πίσω κάθισμα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής ο εισαγγελέας θέλησε να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση καιτην παρέπεμψε σε πταισματοδίκη προκειμένου εκείνη να διορίσει νέο πραγματογνώμονα με βασικό έργο να διαπιστώσει αν τα χτυπήματα που έφερ στο σώμα του ο τραγουδιστής είναι συμβατά με τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται δικαστικές πηγές,το πόρισμα του πραγματογνώμονα μάλλον δεν ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ωστόσο, απομένει να αποδειχθεί όταν ανατεθεί σε νέο εισαγγελικό λειτουργό ο οποίος θα κληθεί να μελετήσει εκ νέου την υπόθεση και να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει με αυτή ή θα την αρχειοθετήσει.

Πηγή: Εθνος

Δημοφιλή