Αποκλειστική συνεργασία με 4 ξενοδοχεία στο Bansko!

Αποκλειστική συνεργασία με 4 ξενοδοχεία στο Bansko!
Bansko, Bulgaria - February 11, 2016: Skiers on the slope , ski lift, mountains view and Bansko town panorama
Kisa_Markiza via Getty Images
Bansko, Bulgaria - February 11, 2016: Skiers on the slope , ski lift, mountains view and Bansko town panorama

Επισκεφτείτε τον δημοφιλέστερο χειμερινό προορισμό των Βαλκανίων

Εδώ και χρόνια από τα τέλη του Οκτώβρη, έως και τα τέλη του Μάρτη, χιλιάδες εκδρομείς όλων των ηλικιών από τη Βόρεια Ελλάδα και από την Αθήνα, επιλέγουν το 18-24 Travel για να τους μεταφέρει στο Bansko. Φέτος, και με σύμμαχο την αναβάθμιση του οδικού δικτύου λόγω της παράδοσης των Τεμπών, αλλά και των βελτιώσεων του οδικού δικτύου μέσα στη Βουλγαρία, -άρα με δεδομένη τη μείωση του χρόνου κυρίως από την Αθήνα μέχρι το Banskο- η παρουσία των Ελλήνων κατά την χειμερινή περίοδο αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Δύο επιπλέον παράγοντες που καθιστούν το Bansko έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς είναι οι προσφορές οικονομικών πακέτων διακοπών, αλλά και το χαμηλό κόστους διαβίωσης στο συγκεκριμένο θέρετρο. Με αυτά τα δεδομένα και προκειμένου να καλύψει επαρκώς τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση, το 18-24 Travel που διαθέτει πολυετή εμπειρία και συνεργασίες με τον συγκεκριμένο προορισμό, προχώρησε σε συμφωνία αποκλειστικής εκμετάλλευσης για την ελληνική αγορά, με τέσσερις τουριστικές μονάδες ξενοδοχείων. Έτσι, θα διαχειρίζεται κατ’ αποκλειστικότητα τα δικαιώματα διάθεσης πακέτων διακοπών για πελάτες που προέρχονται από την ελληνική αγορά, για τα εξής ξενοδοχεία:

Maria Antoneta Residence: Πρόκειται για ένα συγκρότημα 165 δωματίων, σε απόσταση μόλις 5’ από το χιονοδρομικό, δίπλα στο ποτάμι και με θέα το υπέροχο όρος Pirin. Διαθέτει εσωτερική πισίνα και spa, φυλασσόμενο parking, εστιατόριο και μπαρ και ανήκει στην κατηγορία των τεσσάρων αστέρων. Η συνεργασία με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ξεκίνησε εδώ και πέντε χρόνια, από φέτος όμως τα δικαιώματα για την ελληνική αγορά θα έχει αποκλειστικά το 18-24 Travel.

Aspen Apart Hotel: Επίσης τεσσάρων αστέρων, ακριβώς απέναντι από τα lift του χιονοδρομικού, διαθέτει κι αυτό όλες τις παροχές που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των εκδρομέων. Μικρότερο σε χωρητικότητα, αφού διαθέτει 40 δωμάτια, ανήκει κι αυτό στην κατηγορία των σταθερών επιλογών τα τελευταία χρόνια κι από φέτος με συμβόλαιο αποκλειστικής εκμετάλλευσης για την ελληνική αγορά.

Dream Hotel: Ένα αστέρι λιγότερο, αλλά με 44 ευρύχωρα δωμάτια, σε κεντρικότατο σημείο, με πολύ καλές εγκαταστάσεις και παροχές για τους επισκέπτες: Μεγάλη πισίνα, πολύ καλό spa, ενώ διαθέτει και το μοναδικό russian bath στο Bansko.

Orbilux Hotel: Κι αυτό στην κατηγορία των τριών αστέρων, με πολύ καλό value for money για την ποιότητα του. Με παροχές ξενοδοχείου μιας κατηγορίας παραπάνω, διαθέτει όλα αυτά που χρειάζονται οι επισκέπτες του για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Premier Mountain Resort

Peroun Lodge

Φυσικά δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα τέσσερα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τους εκδρομείς του 18-24 Travel για τη φετινή σεζόν. Από το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου (που θα κηρύξει την έναρξη της σεζόν!) και έπειτα, θα πραγματοποιούνται καθημερινές αναχωρήσεις, ενώ από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, αλλά και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή για όλη την προηγούμενη κι επόμενη περίοδο, θα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων που θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών: Από το πεντάστερο κι ελληνικών συμφερόντων Premier Mountain Resort (που παρότι δεν υπάρχει αποκλειστική συνεργασία, το 18-24 Travel θα καλύψει σχεδόν το 50% της χωρητικότητας του ξενοδοχείο για την υψηλή περίοδο ζήτησης), το κεντρικότατο Vihren Palace, το δημοφιλές Peroun Lodge, μέχρι και το οικονομικό Bojur & Bojureland. Συνολικά, θα υπάρξει μια γκάμα 14 ξενοδοχείων, για να καλυφθούν οι ανάγκες της ελληνικής αγοράς, τόσο σε οργανωμένα γκρουπ, όσο και σε μεμονωμένους επισκέπτες που επιθυμούν μεν να κάνουν κράτηση, ταξιδεύοντας όμως με δικό τους μέσο.

Παράλληλα, μεγάλο μέρος των δωματίων στα τέσσερα ξενοδοχεία που υπάρχει συμβόλαιο αποκλειστικότητας, προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων που δεν έχουν άμεση πρόσβαση στη συγκεκριμένη αγορά. Με τις συνεργασίες αυτές, θα εξυπηρετηθούν απευθείας εκδρομές και πακέτα διακοπών από 14 πόλεις, με καθημερινά δρομολόγια για όλη τη high season: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Πάτρα, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα, Κοζάνη και Βέροια. Οι τιμές ξεκινάνε από τα 40€ για μεταφορά και διαμονή.