Όλοι την εκθείαζαν για την τόλμη της να ποζάρει σε αυτή τη φωτογραφία και έχασε τη δουλειά της για τον ίδιο ακριβώς λόγο

Όλοι την εκθείαζαν για την τόλμη της να ποζάρει σε αυτή τη φωτογραφία και έχασε τη δουλειά της για τον ίδιο ακριβώς λόγο
Wolf & Rose Photography

Η Stephanie και ο Arryn αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο και αποφάσισαν αυτή η ιδιαίτερη, προσωπική τους στιγμή να γίνει αφορμή για να περάσουν ένα σημαντικό μήνυμα θετικής αντιμετώπισης του κορμιού και του εαυτού μας, μέσω μιας φωτογράφισης που έκαναν την περασμένη εβδομάδα.

Η Stephanie ήταν ανέκαθεν χυμώδης και με καμπύλες, κάτι που την έκανε να βρίσκεται σε μία διαρκή πάλη με τα κιλά της στη διάρκεια των παιδικών και των εφηβικών της χρόνων. Έχοντας μεγαλώσει και αποδεχτεί το σώμα της όπως είναι, αποφάσισε να φωτογραφηθεί μαζί με τον αρραβωνιαστικό της σε μία λίμνη, ούσα ημίγυμνη, ποζάροντας σε τρυφερά ενσταντανέ με το σύντροφό της.

Όταν οι φωτογραφίες τους αναρτήθηκαν από τη φωτογράφο Bria Terry στη σελίδα «Wolf & Rose Photography» στο Facebook, αμέσως κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού και πολύ σύντομα έγιναν viral, κάτι που το ζευγάρι σίγουρα δεν περίμενε.

«Ειλικρινά, δεν έχω νιώσει ποτέ πιο ελκυστική», ανέφερε η Stephanie στη HuffPost και συμπλήρωσε: «Ήμουν τόσο ανυπόμονη να δω το αποτέλεσμα. Δεν ήξερα τι να περιμένω. Αλλά, όταν είδα το άλμπουμ, έπαθα σοκ. Δείχνω τόσο ερωτευμένη και με τόση αυτοπεποίθηση. Κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να μπορούσε να δει τον εαυτό του από αυτή τη σκοπιά, αλήθεια σου ανοίγει τους ορίζοντές σου».

Ωστόσο, φαίνεται ότι η τράπεζα για την οποία εργαζόταν η Stephanie δεν είδε το ίδιο καλοπροαίρετα αυτή τη φωτογράφιση και αποφάσισε να την απολύσει. «Είπαν πως ήταν ανάρμοστο που ήμουν topless, καθώς είναι μια τράπεζα που στοχεύει σε οικογένειες», δήλωσε η Stephanie στο BuzzFeed. «Δεν μπόρεσα καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, είχαν ήδη πάρει την απόφασή τους. Μετά από ένα χρόνο έφυγα από μια εταιρεία που δούλευα πολύ σκληρά, δεχόμενη κριτική επειδή έκανα κάτι τόσο θετικό, κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανη -και που με βοήθησε ως γυναίκα. Ήταν επίπονο. Οι υπάλληλοι έβγαζαν τα τηλέφωνά τους εν ώρα εργασίας και έδειχναν τις φωτογραφίες ο ένας στον άλλο και κατηγορήθηκα εγώ γι' αυτό», συμπλήρωσε.

«Αν, σαν εταιρεία, πιστεύουν πως ό,τι κάνω εκτός εργασίας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την επιχείρησή τους είναι δικαίωμά τους. Είναι όμως και αποκαρδιωτικό γιατί εγώ πιστεύω πως εργασία και προσωπική ζωή είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα», κατέληξε.