Μητσοτάκης: Η ΝΔ ενώνει τους Έλληνες. Ελάτε να αφήσουμε πίσω την πόλωση και τον διχασμό

Μητσοτάκης: Η ΝΔ ενώνει τους Έλληνες. Ελάτε να αφήσουμε πίσω την πόλωση και τον διχασμό
Sooc

«Πάνω απ’ όλα, η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες. » δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τα 43 χρόνια από την ίδρυσή του.

«“Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική Παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη”. Αυτά ανέφερε η ιδρυτική διακήρυξη του Kόμματός μας, την οποία παρουσίασε πριν από 43 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Από τότε πέρασαν πολλά. Το αποτύπωμά μας στην νεότερη ιστορία της χώρας είναι έντονο. Αποκατάσταση και εμπέδωση της Δημοκρατίας, ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατοχύρωση της θέσης μας στον ευρωπαϊκό πυρήνα, μεγάλες μεταρρυθμίσεις, πίστη στην ελεύθερη οικονομία, μάχες για τα εθνικά μας συμφέροντα. Οι ρίζες μας στην ελληνική κοινωνία είναι δυνατές. Και οι αξίες μας πιο επίκαιρες από ποτέ. Ελευθερία, υγιής πατριωτισμός, αλληλεγγύη, αξιοκρατία. Πίστη στους Έλληνες και τη δημιουργική δύναμη του λαού μας».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, σήμερα, η ΝΔ προχωρά μπροστά, «αλλάζει, ανανεώνεται, εκσυγχρονίζει τη λειτουργία της, προσαρμόζεται στην εποχή της. Όπως οφείλει να κάνει κάθε ζωντανός πολιτικός οργανισμός. Και πάνω απ’ όλα, η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες».

«Απευθύνομαι σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, από όπου και αν προέρχεται, ό,τι και αν ψήφισε τα τελευταία χρόνια. Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί. Ελάτε να αφήσουμε πίσω μας την πόλωση, το διχασμό, την τοξικότητα των τελευταίων ετών. 43 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η φλόγα της Νέας Δημοκρατίας φωτίζει ακόμα το δρόμο μας. Προχωράμε μπροστά και προχωράμε δυνατά. Για να γράψουμε ξανά οι Έλληνες τη δική μας ιστορία» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Δημοφιλή