Ανεξήγητα φαινόμενα σε σχολείο του 19ου αιώνα στην Ιρλανδία. Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Ανεξήγητα φαινόμενα σε σχολείο του 19ου αιώνα στην Ιρλανδία. Τι κατέγραψαν οι κάμερες
Youtube

Ιστορίες για φαντάσματα που κάνουν με θορυβώδη τρόπο την ύπαρξή τους υπάρχουν πολλές και συνήθως χαρακτηρίζονται ως απάτη ή αποδίδονται στην ζωηρή φαντασία ορισμένων. Όμως τι γίνεται όταν ο διευθυντής ενός λυκείου δηλώνει προβληματισμένος από τα φαινόμενα που σημειώνονται στο σχολείο όπου διδάσκει.

«Μας προβλημάτισε το γεγονός ότι ακούγαμε θορύβους στο σχολείο και όταν τοποθετήσαμε τις κάμερες για να δούμε τι συμβαίνει αντικρίσαμε κάτι που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε» δήλωσε στα τοπικά μέσα ο Kevin Barry, διευθυντής του λυκείου Deerpark που βρίσκεται στο Cork της Ιρλανδίας.

Όπως φαίνεται στις κάμερες, ντουλάπες κουνιούνται χωρίς κάποιος να προκαλεί τη δόνηση, βιβλία πέφτουν από τα ράφια, πόρτες ανοίγουν και κλείνουν, ενώ σύμφωνα με τον λυκειάρχη, δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι όταν περνούν από το σημείο νιώθουν μια ανατριχίλα καθώς τους διαπερνά, ανεξήγητα πως, μια ψυχρή αύρα.

Ο κ. Barry συνεχίζει την αφήγησή του λέγοντας ότι ένας καθηγητής είχε φέρει το σκυλάκι του στο σχολείο το οποίο όμως φοβόταν να πλησιάσει στο σημείο και το απέφευγε.

Βέβαια ο ίδιος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για πολύ καλά σχεδιασμένη φάρσα. Όμως όπως λέει το σχολείο είναι πολύ παλιό, από το 1828 και έχει μεγάλη ιστορία.

Δημοφιλή