Γιατί πουλάει ο Παναθηναϊκό, ποιος "ψάχνει" για Πρίγιοβιτς, τι γίνεται με Ζιλέ...

Γιατί πουλάει ο Παναθηναϊκό, ποιος "ψάχνει" για Πρίγιοβιτς, τι γίνεται με Ζιλέ...
Contra

Πώς η σχέση Κατσουρ-Λύμπε λειτουργεί υπέρ των Παναχαϊκή-ΑΕΚ, γιατί τρέχει να πουλήσει (όσο όσο) τους τους ποδοσφαιριστές του ο Παναθηναϊκός, ποιες οι σκέψεις του Λεμονή για τον Ζιλέ και οι "κατάσκοποι" για Πρίγιοβιτς. Αυτά είναι τα πιο... παρασκηνιακά παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο.

ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΝΙΚΟ ΜΟΥ...

Στον "τρελό του χωριού" από τη Sportday μαθαίνουμε πως το φιλικό της φιλικό στην Πάτρα μεταξύ Παναχαϊκή - ΑΕΚ ήταν μόνο η αρχή μιας διευρυμένης συνεργασίας. Η οποία θα φτάσει μέχρι μεταγραφές από τη μία και δανεισμούς από την άλλη. Από τη στιγμή που Κατσουράνης και Λυμπερόπουλος έχουν τόσο καλές σχέσεις, θα ήταν παράδοξο να μην συνέβαινε κάτι τέτοιο.

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

Το "Inside" της Live Sport αναρωτιέται αν ο Ορέστης Καρνέζης συνεχίζει να πιστεύει πως ήταν σωστή η απόφασή του να πάει στη Γουότφορντ. Αγωνιστικά, ίσως όχι. Οικονομικά πάντως, σίγουρα. Γιατί το Ευαγγέλλιο του Contra.gr είχε αποκαλύψει πρόσφατα το απίθανο πριμ που λαμβάνει, ακόμη κι αν δεν παίζει.

ΌΠΟΙΟΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ

Στον "Γάτο του Προέδρου" σταθήκαμε στη δεύτερη ανάγνωση πίσω από τις άψε-σβήσε πωλήσεις των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Πώς εξηγούνται αυτές, σύμφωνα με την παρασκηνιακή στήλη; Ότι γίνονται για να μην προλάβουν οι παίκτες αυτοί να καταθέσουν προσφυγή εις βάρος του "τριφυλλιού" και καταλήξουν σε άλλες ελληνικές ομάδες ως ελεύθεροι. Ποιος ξεχνάει τον ντόρο με Χουλτ για ΑΕΚ, που επανέρχεται σταδιακά στο αφρό, και Μολέδο για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό;

Ο "ΠΡΙΓΙΟ" ΕΧΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ

Στον ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει ανακτήσει την επαφή του με τ' αντίπαλα δίχτυα. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Όχι μόνο να κληθεί στην εθνική Σερβίας, αλλά ν' αποτελεί κομμάτι της 11άδας. Το οποίο ζαχαρώνουν αρκετά κλαμπ της Ευρώπης, όπως αλιεύσαμε από τον "Πληροφοριοδότη" της Ώρας. Μάλιστα εκπρόσωποι διαφόρων ομάδων θα βρίσκονται στα παιχνίδια με Αυστρία και Γεωργία για να τον τσεκάρουν. Με ρήτρα 7 εκατομμυρίων, η τιμή του δεν είναι απαγορευτική.

ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΛΕ;

O Γκιλόμ Ζιλέ ήρθε μετά από απαιτητική εισήγηση του Μπέσνικ Χάσι, αλλά επί τη Τάκη Λεμονή βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Αυτό δεν σημαίνει πως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δεν τον υπολογίζει. Όπως διαβάζουμε, άλλωστε στις "Μεγεθύνσεις" του Πρωταθλητή ψάχνει τον τρόπο που θα εκμεταλλευτεί τα προσόντα του. Να τον δούμε πάντως ξανά δίδυμο στον άξονα με τον Οφόε, αποκλείστε το. Εκτός του ότι εκεί έχει μετατοπιστεί ο Ρομάο, τον Βέλγο ο Λεμονής δεν τον θεωρεί καθαρό 6άρι, απ' αυτά δηλαδή που καταστρέφουν το παιχνίδι του αντιπάλου και προλαμβάνουν τους κινδύνους. Για να δούμε τι σκέφτεται ο Λεμονής.

Πηγή: Contra.gr

Δημοφιλή