Ποδοσφαιριστής Γ Εθνικής, συνελήφθη για 6 κιλά ναρκωτικά

Ποδοσφαιριστής Γ Εθνικής, συνελήφθη για 6 κιλά ναρκωτικά
eurokinissi

Ποδοσφαιριστής της Γ' Εθνικής που παίζει σε τοπική ομάδα της Λευκάδας συνελήφθη για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Μετά από πληροφορίες της Ασφάλειας Κέρκυρας, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και οι συνεργοί του τέθηκαν υπό παρακολούθηση για τουλάχιστον ένα μήνα. Μάλιστα, ζητήθηκε από τον Εισαγγελέα άρση των επικοινωνιών με αποτέλεσμα να έχουν οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Εκτός από τον ποδοσφαιριστή συνελήφθη και η 35χρονη αδερφή του, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, ηλικίας 26 και 32 ετών.

Ειδικότερα κατά την διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε, στις 4 Οκτωβρίου στη Λευκάδα,συνελήφθησαν τα δύο αδέλφια. Η Ασφάλεια είχε πληροφορίες ότι ο ποδοσφαιριστής περίμενε το επόμενο διάστημα την παραλαβή ποσότητας κοκαΐνης. Αποφασίστηκε, ωστόσο, η σύλληψή του για να μην χαθούν στοιχεία ή να μη διαφύγουν οι δράστες. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει να θα επιβεβαιωνόταν τελικά η πληροφορία για την παραλαβή κοκαΐνης.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, καθώς και δύο ακόμη εμπλεκομένων στην υπόθεση, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναφορικά με την δράση τους προέκυψε ότι ο 29χρονος και η 35χρονη ανέπτυξαν συστηματική δράση στην, κατά περίπτωση, εισαγωγή και διακίνηση αμφεταμίνης MDMA και κοκαΐνης, σε χρήστες στην Λευκάδα και την Αθήνα, με την συνδρομή και των δύο ακόμη εμπλεκομένων στην υπόθεση, οι οποίοι αναζητούνται.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές έρευνες στις κατοικίες των δύο συλληφθέντων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Η Αστυνομία κατάσχεσε έξι κιλά της ναρκωτικής ουσίας MDMA.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Δημοφιλή