Τουρκία καλεί... Μπεν

Τουρκία καλεί... Μπεν
Srdjan Stevanovic/Getty Images
Srdjan Stevanovic/Getty Images
Srdjan Stevanovic via Getty Images

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΟΕΟ;

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απαίτησαν από το νέο Δ.Σ. την δημοσιοποίηση των χρεών της ΠΑΕ. Βέβαια εκτός από χρέη, υπάρχουν και έσοδα όπως για παράδειγμα εκείνα από την... ανακαίνιση της Λεωφόρου! Αν θυμάστε είχε γίνει και τηλεμαραθώνιος στον ΣΚΑΙ με σκοπό να μαζευτούν χρήματα, με τους παραγωγούς να αναφέρουν πως το ποσό έφτασε το 1.500.000€. Η εφημερίδα αναρωτιέται τι να έγιναν άραγε αυτά τα χρήματα...

ΠΑΓΚΟ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ;

Σύμφωνα με τον "τρελό του χωριού" στην Sportday, ο Μίχαελ Σκίμπε σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Κώστα Φορτούνη, αφού δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Άσε που Χριστοδουλόπουλος και Μάνταλος είναι σε καλύτερη κατάσταση. Δεν έχουν βοηθήσει και οι κακές εμφανίσεις του άσου του Ολυμπιακού, που έχουν βάλει σε... σκέψεις τον Γερμανό τεχνικό.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΟΥΣΙΓΙΟΣ

Σύμφωνα με τον "Ευαγγελιστή" στην Γάτα, ο Ουσίγιος είναι σχεδόν τελειωμένος από τον Ολυμπιακό! Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι το αν αλλά το πότε. Ο ρόλος του όλο αυτό το διάστημα μοιάζει περισσότερο με διακοσμητικός και κάποιοι τον παραλληλίζουν με την περίπτωση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό.

Στην ίδια στήλη αποκαλύπτεται πως τον Πρίγιοβιτς δεν εξετάζει μόνο η Μπράιτον, αλλά και η Κρίσταλ Πάλας που αγνοεί το γκολ από το ξεκίνημα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ! Βέβαια στον ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει να βάλουν ρήτρα 7.000.000€ στον παίκτη, οπότε αν αποχωρήσει ο "δικέφαλος" θα έχει κέρδος (είχε κοστίσει 1.900.000€).

ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ

Κλείνοντας πάμε και στον "πληροφοριοδότη" από την Ώρα των Σπορ. Ο Μοχάμεντ Μπεν... κλωτσάει όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Αυτό όχι γιατί έχει πρόβλημα με τους πρωταθλητές Ελλάδας (το αντίθετο μάλιστα), αλλά γιατί έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την Τουρκία!

Με αποδοχές μάλιστα σχεδόν διπλάσιες σε σχέση με αυτές που παίρνει τώρα (300.000€) στην Ελλάδα. Λογικό να το σκέφτεται.

Πηγή: Contra

Δημοφιλή