Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 62χρονου γιατρού στη Σητεία: Στον εισαγγελέα η σύζυγος και ένας 37χρονος Βούλγαρος

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 62χρονου γιατρού στη Σητεία: Στον εισαγγελέα η σύζυγος και ένας 37χρονος Βούλγαρος
Eurokinissi

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στη Σητεία Λασιθίου: Για το έγκλημα έχουν συλληφθεί ένας 37χρονος Βούλγαρος και μια 38χρονη Βουλγάρα- η σύζυγος του θύματος, όπως αναφέρουν κρητικά ΜΜΕ.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 37χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί επί της επαρχιακής οδού Σητείας- Ιεράπετρας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται η 38χρονη κατηγορείται ως άμεση συνεργός. Κατά τη διάρκεια των ερευνών σε αγροτική περιοχή κοντά στο σημείο του περιστατικού εντοπίστηκαν κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια, τα οποία όπως προέκυψε ανήκουν στον 37χρονο. Επιπλέον στις έρευνες στο αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο, 6 φυσίγγια, 2 μαχαίρια, κινητό τηλέφωνο καθώς και 770 ευρώ και 77 λέβα.

Οι συλληφθέντες ήταν να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με τη σε βάρος τους δικογραφία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Cretapost.gr, ο 37χρονος και η 38χρονη ομολόγησαν ότι διατηρούσαν σχέση για αρκετά χρόνια, και αυτός ήταν ο λόγος του φόνου. Ο δράστης, που φέρεται να είναι αστυνομικός στη χώρα του, ήρθε στην Κρήτη με αυτόν ακριβώς το σκοπό, καθώς είχαν σχεδιάσει με την 38χρονη να δολοφονήσουν τον 62χρονο καρδιολόγο και να καρπωθούν την περιουσία του.

Μαρτυρία-κλειδί στην υπόθεση ήταν αυτή ενός κυνηγού, που είδε τον Βούλγαρο να πυροβολεί τον 62χρονο καρδιολόγο και να τον σκοτώνει στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με το Cretalive.gr, για το δρομολόγιο του 62χρονου, προς το χωριό Μακρύ Γυαλό όπου είχε ιατρείο, είχε ενημερώσει τον 37χρονο η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου, έτσι ώστε να του στήσει ενέδρα. Πρώτα πυροβόλησε το αυτοκίνητο του 62χρονου ο οποίος ένιωσε το ισχυρό τράνταγμα του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και χτύπησε στο κεφάλι. Προσπαθώντας να βγει από το αυτοκίνητο τραυματισμένος, ο δράστης έστρεψε το όπλο του εναντίον του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη και μια στο κεφάλι.

Δημοφιλή