Η Emma Stone είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton

Η Emma Stone είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton
2017 American Film Institute Life Achievement Award â Arrivals â Los Angeles, California, U.S., 08/06/2017 - Actress Emma Stone. REUTERS/Mario Anzuoni
Mario Anzuoni / Reuters
2017 American Film Institute Life Achievement Award â Arrivals â Los Angeles, California, U.S., 08/06/2017 - Actress Emma Stone. REUTERS/Mario Anzuoni

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Emma Stone πέτυχε συμφωνία ύψους έως 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει το πρόσωπο του brand Louis Vuitton, που ανήκει στον όμιλο LVMH- Moet Hennessy Louis Vuitton.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν σε διαπραγματεύσεις με το brand ενδυμάτων και ειδών πολυτελείας εδώ και ένα χρόνο και σύμφωνα με το Page Six συμφώνησε τελικά να υπογράψει διετές συμβόλαιο που προβλέπει ότι θα είναι η νέα εκπρόσωπος του οίκου.

Βάσει της συμφωνίας τα επόμενα δύο χρόνια, η πρωταγωνίστρια της ταινίας La la land, για την οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ, θα είναι το πρόσωπο που θα φωτογραφίζεται για τις τηλεοπτικές και έντυπες διαφημιστικές καμπάνιες του οίκου και θα φοράει κομμάτια από τις συλλογές του στο κόκκινο χαλί.

Όπως ανέφερε πηγή, ο LVMH ήταν σε συζητήσεις με την Emma Stone εδώ και περίπου ένα χρόνο, εκείνη ήταν αρχικά απρόθυμη, αλλά τώρα συμφώνησε να είναι το πρόσωπο του brand για δύο χρόνια για ποσό 6 έως 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο γαλλικός οίκος μόδας εδώ και τρία χρόνια προσπαθούσε να κλείσει συμφωνία με τον συμπρωταγωνιστή της Stone στο «La La Land», Ryan Gosling, αλλά «ο Ryan επανειλημμένα απέρριπτε τις προτάσεις του Louis Vuitton επειδή δεν κάνει συμφωνίες προώθησης προϊόντων».

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το κορίτσι από τη Δανία», Alicia Vikander είχε υπογράψει συμβόλαιο για να είναι το πρόσωπο του Luis Vuitton το 2015.

Η Stone, 28 ετών, κέρδισε το βραβείο της Ακαδημίας νωρίτερα φέτος για την ερμηνεία της στο «La La Land». Αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί ως Billie Jean King στην ταινία «Battle of The Sexes» και η επόμενη ταινία της με τίτλο «The Favorite» διαδραματίζεται στην αυλή της Βασίλισσας Άννας στις αρχές του 18ου αιώνα στην Αγγλία.

I am truly happy #emmastone is joining #louisvuitton today as a new ambassador 💙

A post shared by 🆖 (@nicolasghesquiere) on

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που η Έμα Στόοουν γίνεται κομμάτι του οίκου #louisvuitton ως το νέο του πρόσωπο», έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram o ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Louis Vuitton, Nicolas Ghesquiere.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)