Έρχονται συλλήψεις για τα τάγματα εφόδου στον Ασπρόπυργο

Έρχονται συλλήψεις για τα τάγματα εφόδου στον Ασπρόπυργο
Eurokinissi

Στην ταυτοποίηση ενός 17χρονου, ομογενή από τη Ρωσία, προχώρησε η Ασφάλεια για την αιματηρή επίθεση με θύμα Πακιστανό μετανάστη που σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον Ασπρόπυργο.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη. Προχώρησαν μάλιστα σε έρευνες στη δυτική Αττική σε οικήματα όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν σε ακροδεξιά τάγματα εφόδου στη δυτική Αττική και το όνομά του υπήρχε στις λίστες της Ασφάλειας με τους “σεσημασμένους ακροδεξιούς”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο έχουν μπει ακόμα τέσσερα άτομα, που φέρονται να συμμετείχαν στην ίδια επίθεση. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα τάγμα εφόδου που έχει στοχοποιήσει μετανάστες, συνήθως εργάτες γης, στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει ενημερωθεί για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και έχει δώσει εντολή για άμεση εξιχνίαση της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο μετανάστης Ασφακ Μαχμουντ δέχθηκε επίθεση το Σάββατο ενώ δούλευε σε χωράφι. Οι δράστες ήταν πέντε και τον χτύπησαν με βιαιότητα στο πρόσωπο. Ο Ασφάκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Δημοφιλή