17 φωτογραφίες που μας θυμίζουν ότι οι γονείς μας υπήρξαν πολύ πιο cool από εμάς (και απ' ό,τι μπορεί να νομίζαμε)

17 φωτογραφίες που μας θυμίζουν ότι οι γονείς μας υπήρξαν πολύ πιο cool από εμάς (και απ' ό,τι μπορεί να νομίζαμε)
reddit/ Captain_Chewbacca

Συντηρητικοί, αγχώδεις, ανασφαλείς, καταπιεστικοί, απαιτητικοί, «κολλημένοι» κλπ κλπ κλπ Μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους έχουμε «στολίσει» κατά διαστήματα τους γονείς μας. Όλες εκείνες τις φορές στην εφηβεία μας, που δεν καταλάβαιναν γιατί ακούμε «αυτή τη μουσική», γιατί ντυνόμαστε «έτσι», γιατί μιλάμε με τις ώρες στο τηλέφωνο και όλες τις άλλες που μας έβαζαν κανόνες για το που θα πάμε, τι ώρα θα γυρίσουμε, με ποιους θα βγούμε. Εκείνα τα χρόνια οι γονείς έμοιαζαν με ανθρώπους που γεννήθηκαν ενήλικες, υπεύθυνοι και δεν έχουν ιδέα τι θα πει διασκεδάζω και περνάω καλά.

Αυτό βέβαια που συχνά ξεχνάμε είναι πως πριν γίνουν οι γονείς μας ήταν και αυτοί έφηβοι, νέοι, ωραίοι και ανέμελοι. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα ίσως να ήταν και πολύ πιο cool απ' ό,τι νομίζαμε πως ήμασταν εμείς. Ίσως μάλιστα γιατί η δική τους εποχή, τα τιμημένα 70s και 80s να το «επέτρεπαν» πολύ περισσότερο.

Και εάν δεν το πιστεύετε, μπορείτε απλά να τους ρωτήσετε ή, όπως έκαναν κάποιοι άλλοι, να ανοίξετε κάποια από εκείνα τα σκονισμένα άλμπουμ που είναι κάπου στο σπίτι, καταχωνιασμένα. Όπως δηλαδή έχουν κάνει κατά καιρούς πολλοί χρήστες του διαδικτύου, φέρνοντας στην επιφάνεια υπέροχες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τα ατίθασα νιάτα των γονιών τους.