Tην παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ζητά ο Κοντονής για το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας»

Tην παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ζητά ο Κοντονής για το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας»
EUROKINNISI

Tην παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής σχετικά με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα».

«Το σημερινό, προσβλητικό, μισαλλόδοξο, απάνθρωπο και νομικά κολάσιμο, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, δικαιώνει απολύτως την αταλάντευτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία και την εμβάθυνση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας όσα αναγράφονται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας, σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την δήλωση μεταβολής φύλου.

«Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν τη μισαλλοδοξία και να απευθυνθούν στα πιο συντηρητικά κοινωνικά αντανακλαστικά, θα αποτύχουν. Η κοινωνία είναι πιο ώριμη από όσο πιστεύουν ή επιθυμούν», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Yπενθυμίζεται πως η εν λόγω εφημερίδα κυκλοφόρησε με τίτλο στο πρωτοσέλιδο: «Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους - ΒΟΥΛΗ - ΤΡΑΒΕΣΤΙ» και με υπότιτλο «ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ»».

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή