Να πόσο θα κοστίζει κάθε επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones

Να πόσο θα κοστίζει κάθε επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones
HBO

Ετοιμαστείτε για μεγάλα πράγματα στην όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones, η οποία αναμένεται να είναι και η πιο ακριβή παραγωγή μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρει το Variety, η τελευταία σεζόν που θα αποτελείται από έξι μόλις επεισόδια, θα έχει budget 15 εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο. Να σημειωθεί ότι στη δεύτερη σεζόν κάθε επεισόδιο είχε κοστίσει 6 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στην έκτη σεζόν λέγεται ότι κάθε επεισόδιο κόστισε 10 εκατομμύρια (100 εκατομμύρια για τα 10 επεισόδια συνολικά).

Όσο για την έβδομη σεζόν, δεν γνωρίζουμε ακόμα το budget, αλλά λέγεται ότι παρέμεινε το ίδιο με την έκτη σεζόν με την διαφορά ότι μοιράστηκε σε λιγότερα επεισόδια, δηλαδή 14 εκατομμύρια το επεισόδιο.

Όσο για το αν τελικά η παραγωγή θα γυρίσει πολλά διαφορετικά φινάλε, όπως έχει ακουστεί, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Jamie Lannister, Nikolaj Coster-Waldau, πιστεύει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί γιατί κάτι τέτοιο θα είναι ακριβό.

«Δεν πρόκειται να σπαταλήσεις 100.000 δολάρια την ημέρα για να γυρίσεις κάτι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει. Δεν πρόκειται να συμβεί.»