Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Πήραν 30.000 ευρώ για κάθε άτομο που εκτέλεσαν

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Πήραν 30.000 ευρώ για κάθε άτομο που εκτέλεσαν
SOOC

Το ποσό των 30.000 ευρώ για το κάθε άτομο που εκτέλεσαν εισέπραξαν τα μέλη της συμμορίας που κατηγορούνται για το άγριο έγκλημα με θύμα ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους ένας Αλβανός ψυχρός εκτελεστής με το ψευδώνυμο “Κίλι”, ένας 20χρονος, ένας οδηγός ταξί (που είχε δευτερεύοντα ρόλο) και ένα ακόμα άτομο. Η Αστυνομία αναζητά ακόμα έναν αλλοδαπό, που θεωρείται ότι είχε ηγετικό ρόλο στην ομάδα και φέρεται να έχει σημαίνουσα θέση στο χώρο της νύχτας στην Αττική. Χαρακτηριστικά περιγράφεται ως σκληρός εγκληματίας που έχει εμπλακεί σε σοβαρά περιστατικά στην Αθήνα.

Η πρωτοφανής αγριότητά τους φάνηκε από το γεγονός ότι δολοφόνησαν και τη γυναίκα του ιδιοκτήτη του σπιτιού με την οποία δεν υπήρχαν διαφορές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, με τον 53χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού στο Περιστέρι είχε οικονομικές διαφορές έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος έδωσε την εντολή για την εκτέλεσή του. Λίγο καιρό πριν τη δολοφονία τον περασμένο Φεβρουάριο το θύμα είχε μεταβεί στο Α.Τ. Αιγάλεω και είχε εκφράσει την πρόθεσή του να δώσει στις Αρχές πληροφορίες για συμμορία που διέπραττε κλοπές και ληστείες.

Όσον αφορά στην εμπλοκή οδηγού ταξί από την έρευνα προέκυψε ότι ο αυτοκινητιστής δεν γνώριζε για την εκτέλεση, καθώς οι συνεργοί του του είχαν πει ότι θα κάνουν ληστεία σε σπίτι στο Περιστέρι και ότι θα του δώσουν ένα μέρος από τη λεία.

Η άγρια δολοφονία στο Περιστέρι είχε σημειωθεί το Φεβρουάριο με τους εκτελεστές να χτυπούν αρχικά στο πρόσωπο τον 28χρονο γιο του ζευγαριού, ο οποίος έχει σημαντικά προβλήματα νόησης και ενδεχομένως είχε ανοίξει στους δράστες. Ο ένας δράστης πυροβόλησε από απόσταση ενός μέτρου στο κεφάλι το ζευγάρι. Η 19χρονη κόρη άκουσε τους πυροβολισμούς βγήκε από το δωμάτιο της, και πρόλαβε να δει μονό την πλάτη των δολοφόνων την ώρα που έφευγαν.

Δημοφιλή