Η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» μισθωμένους εκτελεστές στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» μισθωμένους εκτελεστές στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
eurokinissi

Προσπάθεια να σχηματιστεί ένας πρώτος κύκλος υπόπτων καταβάλλεται από την Ασφάλεια Αττικής για το στυγερό έγκλημα με θύμα τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο δράστες μπήκαν στο δικηγορικό γραφείο στις 19.00 ως πελάτες και κάθισαν για λίγο στον προθάλαμο, όπου βρίσκεται ο χώρος αναμονής. Κατόπιν, ζήτησαν σε «σπαστά» ελληνικά να δουν κατ’ ιδίαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Αρχικά μπήκαν στην αίθουσα συσκέψεων παρουσία και του συνεργάτη του Ζαφειρόπουλου. Στη συνέχεια, ζήτησαν να μιλήσουν για λίγο μόνοι με τον δικηγόρο με αποτέλεσμα ο αυτόπτης μάρτυρας να αποχωρήσει. Όταν έμειναν οι τρεις τους ακολούθησε ένας πολύ σύντομος διάλογος ανάμεσά τους και ακολούθως ο ένας από τους δύο δράστες έβγαλε όπλο και εκτέλεσε εξ επαφής το δικηγόρο με μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στην κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή με ταχύτητα χωρίς κανένας από εκεί και μετά να μπορέσει να δει τα πρόσωπά τους. Οι έρευνες θα κινηθούν σε κυκλώματα πληρωμένων δολοφόνων. Όπως χαρακτηριστικά λένε αστυνομικές πηγές, μόνο στο «βρώμικο» αυτό χώρο μπορεί να βρει κάποιος άτομα που θα μπορούσαν να δολοφονήσουν με τόση ψυχρότητα το στόχο τους αδιαφορώντας για το αν τους έχει δει κάποιος μόλις ένα λεπτό νωρίτερα. Πρόκειται δηλαδή για άτομα που έχουν τα χρήματα που θα εισπράξουν ως αυτοσκοπό.

Στην Ασφάλεια Αττικής θα εξετάσουν από σήμερα τις «βαριές» υποθέσεις που έχει χειριστεί στο παρελθόν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και θα πάρουν καταθέσεις από το στενό του περιβάλλον για να διαπιστωθεί το κατά πόσο μπορεί να υπήρχαν είτε πελάτες του είτε «αντίπαλοί» του στις δικαστικές αίθουσες που να ήθελαν να του κάνουν κακό. Από την πρώτη εικόνα του εγκλήματος θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι φυσικοί αυτουργοί δεν είναι και οι ηθικοί αυτουργοί. Παράλληλη έρευνα γίνεται στις ατζέντες του θύματος για να βρεθούν τα ραντεβού της Πέμπτης.

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Δημοφιλή