Κάλεσμα Ιβάν Σαββίδη στην ανοικτή προπόνηση του ΠΑΟΚ

Κάλεσμα Ιβάν Σαββίδη στην ανοικτή προπόνηση του ΠΑΟΚ
Eurokinissi

Ο Ιβάν Σαββίδης, με δήλωσή του κάλεσε τους φίλους του ΠΑΟΚ στην ανοικτή προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη. Μια δήλωση με αιχμές για τις επτά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, μια δήλωση συσπείρωσης με αφορμή το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στην δήλωσή του, ο Ιβάν Σαββίδης, αναφέρει:

«Επτά αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ τις περνάει μοναχικά. Κάποιοι άφησαν την ομάδα «ορφανή» αλλά δεν κατάφεραν να την αποδυναμώσουν. Εμείς παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, δείχνοντας αποτελεσματικότητα.

Ναι, μας περιμένουν δύσκολες μάχες και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε προκλήσεις και να αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες.

Μόνο αντιλαμβανόμενοι τη δική μας ευθύνη για το μέλλον του Συλλόγου, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους υψηλότερους στόχους. Σήμερα κοινός μας στόχος είναι να ενωθούμε γύρω από την ομάδα!

Σήμερα, όπως ποτέ άλλοτε, οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να αισθανθούν τον παλμό του ΠΑΟΚ, τη δύναμη και τη στήριξη της μεγάλης μας οικογένειας.

Όσο είναι σε ισχύ η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σύλλογό μας, μόνο οι ανοικτές προπονήσεις μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Την Πέμπτη πρέπει να γεμίσουμε την ομάδα με ενέργεια, να ενισχύσουμε το πνεύμα του ΠΑΟΚ, να δείξουμε στους νέους παίκτες τι σημαίνουν τα χρώματα του συλλόγου μας.

Κι εγώ θα είμαι μαζί σας.

Θα συναντηθούμε στην Τούμπα, 19 Οκτωβρίου στις 18:00″ .

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης

Χαρακτηριστικό της διάθεσης του Ιβάν Σαββίδη είναι η απόφασή του να ταξιδέψει, την Πέμπτη, με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Ροστόφ για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βρεθεί στην ανοικτή προπόνηση, και μετά το τέλος αυτής θα επιστρέψει στη Ρωσική πόλη.

Πηγή: Contra.gr

Δημοφιλή