Στο σφυρί βγάζει η Εθνική Τράπεζα 131 ακίνητα. Αναλυτικά η λίστα, οι τιμές εκκίνησης και οι ημερομηνίες των πλειστηριασμών

Στο σφυρί βγάζει η Εθνική Τράπεζα 131 ακίνητα. Αναλυτικά η λίστα, οι τιμές εκκίνησης και οι ημερομηνίες των πλειστηριασμών
eurokinissi

Με την πώληση 131 ακινήτων που έχουν περιέλθει στην κατοχή της, ως αποτέλεσμα κατάπτωσης εγγύησης, ανοίγει η Εθνική Τράπεζα την αυλαία των πλειστηριασμών, ενώ την ίδια στιγμή οι εταιρείες leasing του ομίλου εντείνουν τις πωλήσεις επαγγελματικών ακινήτων.

Διαμερίσματα, εξοχικά, οικόπεδα, καταστήματα, αγροτεμάχια, αποθήκες και δεκαπέντε επαγγελματικά ακίνητα βγαίνουν σε πλειοδοτικό διαγωνισμό.

Η Διεύθυνση Περιουσίας της τράπεζας γνωστοποίησε ότι πρόκειται να διενεργήσει δημόσιους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς, με κλειστές προσφορές, για την πώληση 131 ακινήτων σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για 61 διαμερίσματα, 37 ημιτελή -κυρίως- εξοχικά, 8 καταστήματα ή γραφεία, 11 οικόπεδα, 10 αγροτεμάχια, 3 αποθήκες και 1 κτίριο βιοτεχνίας.

Η πλειονότητα των διαμερισμάτων βρίσκεται στο Λεκανοπέδιο Αττικής (32) ενώ μόλις 5 στον νομό Θεσσαλονίκης. Με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια, μετά τον νομό Αττικής, τη δεύτερη θέση καταλαμβάνουν τα Δωδεκάνησα. Η Εθνική θα εκπλειστηριάσει 12 εξοχικά, 6 διαμερίσματα και 5 αγροτεμάχια στον νομό.

Οι κλειστές προσφορές θα υποβάλλονται σε κατά τόπους καταστήματα που έχει ορίσει η Εθνική σε διαφορετικές ημερομηνίες, μεταξύ 30ής Οκτωβρίου και 8ης Νοεμβρίου.

Στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, η θυγατρική της Εθνικής, Probank Leasing, βγάζει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές 15 επαγγελματικά ακίνητα (ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία, αποθήκες, βιομηχανικά κτίρια), επιδιώκοντας να εισπράξει 23,7 εκατ. ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τα ακίνητα

Δημοφιλή