Εντοπίστηκε μεγάλο κύκλωμα αναβολικών και παράνομων ποτών σε μπαρ στο Γκάζι

Εντοπίστηκε μεγάλο κύκλωμα αναβολικών και παράνομων ποτών σε μπαρ στο Γκάζι
reflection light on table in bar and pub at night background
reflection light on table in bar and pub at night background
MadamLead via Getty Images

Σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι εισέβαλε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο ελέγχων κατά του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος, εντοπίζοντας πλήθος παράνομων σκευασμάτων.

Ειδικότερα οι υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ, εντόπισαν και κατέσχεσαν, στους χώρους της επιχείρησης και σε διαμέρισμα που εκμισθώνονταν από την ίδια επιχείρηση στο ίδιο κτίριο:

· 570 σκευάσματα διαφόρων φαρμάκων, κυρίως αναβολικών και άλλων σχετιζόμενων με την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, εκτιμώμενης αξίας άνω των 35.000€,

· 30 τεμάχια (αμπούλες, κάψουλες και χάπια) χύμα, χωρίς ενδείξεις,

· 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών γνωστών σημάτων,

· ποσότητα αλκοολούχου ποτού αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας, συσκευασμένο σε δοχεία 5 λίτρων χωρίς σήμανση, το οποίο προορίζονταν για επαναγέμιση των κενών φιαλών με σήματα γνωστών εταιρειών, και

· 420 πώματα – καπάκια με ενδείξεις γνωστών σημάτων, τα οποία τοποθετούνταν στις ξαναγεμισμένες φιάλες, προκειμένου να μοιάζουν ανέπαφες.

Οι αρχές τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Τα πρόσωπα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος είναι τέσσερα άτομα (ελληνικής και αλβανικής υπηκοότητας). Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναζητούνται ακόμα τρία.

Δημοφιλή