Ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο διαρρηκτών. Θύματα ο Εμενίκε του ΟΣΦΠ και ο Αραούχο της ΑΕΚ

Ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο διαρρηκτών. Θύματα ο Εμενίκε του ΟΣΦΠ και ο Αραούχο της ΑΕΚ
eurokinissi

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Εμμανουέλ Εμενίκε.

Διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι του στη Βούλα από ανασφάλιστη πόρτα. Ο Εμενίκε βρισκόταν στην Αθήνα διότι δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στη Βαρκελώνη. Την ώρα της διάρρηξης δεν βρισκόταν στο σπίτι. Όταν γύρισε το απόγευμα της Τρίτης στην οικία του βρήκε όλους τους χώρους ανάστατους από άτομα που έψαχναν για αντικείμενα αξίας και μετρητά. Ο ποδοσφαιριστής ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία που κατέγραψε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και συνέλεξε δακτυλικά αποτυπώματα από το χώρο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες πιθανότατα παρακολουθούσαν στο σπίτι και γνώριζαν ότι την ώρα της εισβολής τους ήταν άδειο. Από την έρευνα προέκυψε ότι αφαίρεσαν μετρητά και κοσμήματα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα κατά ποδοσφαιριστή τα τελευταία 24ωρα καθώς είχε προηγηθεί η διάρρηξη στο σπίτι του Αραούχο της ΑΕΚ στην περιοχή της Βάρης. Η διάρρηξη διαπιστώθηκε την περασμένη Δευτέρα από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος απουσίαζε από το σπίτι από τις 14 Οκτωβρίου. Γυρνώντας στην οικία του το απόγευμα βρήκε το σπίτι ανάστατο και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η Αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για μια συγκεκριμένη σπείρα ή για τυχαία συμβάντα, καθώς ενδεχομένως κάποιοι να παρακολουθούσαν και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Δημοφιλή