Αυτός είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο. Καταναλώνει 10.000 θερμίδες και σηκώνει βάρη πολλών κιλών

Αυτός είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο. Καταναλώνει 10.000 θερμίδες και σηκώνει βάρη πολλών κιλών
John Phillips/Getty Images
John Phillips/Getty Images
John Phillips via Getty Images

Ο Βρετανός Eddie Hall έλαβε τον τίτλο του πιο δυνατού ανθρώπου στον κόσμο τον Μάιο του 2017 και όπως φαίνεται του αξίζει, καθώς μπορεί να σηκώσει βάρη με ευκολία, σύμφωνα με το βρετανικό Mirror.

Όταν πηγαίνει για φαγητό, μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες του Hall είναι να μην σπάσει την καρέκλα στην οποία κάθεται. Το κάθισμα για τον 29χρονο bodybuilder είναι δύσκολο λόγω του βάρος και του ύψους του στο 1.83, αφού χρειάζεται δυο καθίσματα στο αεροπλάνο και το αμάξι του είναι αμερικανικού μοντέλου, από τα λίγα στα οποία μπορεί να οδηγήσει με άνεση.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η ζωή του Hall είναι ένας επαναλαμβανόμενος κύκλος φαγητού, ύπνου και προπόνησης, ενώ λείπει από το σπίτι και την οικογένειά του πολλές ώρες. «Από τη στιγμή που θα ξυπνήσω μέχρι να πάω για ύπνο το βράδυ, έχω στα χέρια μου κάτι για να φάω. Αναγκάζω τον εαυτό μου να πάρω όσες περισσότερες θερμίδες μπορώ, δεν το απολαμβάνω όμως», δήλωσε ο Hall.

Αρχικά ο Hall κατανάλωνε 12.500 θερμίδες τις οποίες τώρα έχει μειώσει στις 10.000 και πάλι όμως αποτελούν περισσότερες από το τριπλάσιο ποσοστό που προτείνεται για έναν μετρίου βάρους ενήλικα.

Ο Eddie βρέθηκε χθες καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC, στη διάρκεια της οποίας σήκωσε τον παρουσιαστή, προκαλώντας έκπληξη στους παρευρισκόμενους.

Πηγή: Mirror

Δημοφιλή