Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας στα Πατήσια

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας στα Πατήσια
eurokinissi

Στις υποθέσεις με τις οποίες ασχολούνταν στην εργασία της στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά θα αναζητήσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. το δολοφόνο της 32χρονης Δώρας, της γυναίκας που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρή στο Β’ Νεκροταφείο στην περιοχή των Πατησίων.

Η 32χρονη είχε χάσει φιλικό της πρόσωπο και πήγαινε στο κοιμητήριο όταν κάποιος την παρακολούθησε, της έκλεισε το δρόμο και τη μαχαίρωσε στο στήθος τραυματίζοντάς την θανάσιμα, σε κοντινή απόσταση από το μνήμα του φιλικού της προσώπου. Το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και περιγράφεται ως μία γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στη δουλειά της.

Επίσης, δεν προκύπτει ότι είχε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές με κάποιον που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πάντως ότι είναι νωρίς για να ειπωθεί το ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο του δράστη, καθώς υπάρχουν και άλλα σενάρια που θα εξεταστούν που δεν σχετίζονται με τις υποθέσεις της ΔΟΥ Πειραιά.

«Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ», αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Ολα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές

Δημοφιλή