Πέντε ελληνικά ξενοδοχεία μέσα στα 50 καλύτερα του κόσμου για το 2017

Πέντε ελληνικά ξενοδοχεία μέσα στα 50 καλύτερα του κόσμου για το 2017
Mystique Santorini

Κάθε χρονιά το έγκριτο Conde Nast Traveler δημοσιεύει διάφορες συγκεντρωτικές λίστες προς ενημέρωση των απανταχού ταξιδιωτών που ψάχνουν για νέες εμπειρίες με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές.

Μία από αυτές είναι και η καθιερωμένη λίστα του περιοδικού με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, η οποία δημιουργείται έπειτα από σχετική ψηφοφορία των αναγνωστών. Πάνω από 300.000 ταξιδιώτες ψήφισαν φέτος στο πλαίσιο των Reader's Choice Awards, επιλέγοντας την καλύτερη διαμονή που βίωσαν σε κάποιο από τα ταξίδια τους, από τη Σαντορίνη μέχρι την Ινδονησία.

Στην πρώτη τριάδα των 50 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου για το 2017, λοιπόν, φιγουράρουν το La Réserve Paris Hotel and Spa, στο Παρίσι της Γαλλίας, το The Lodhi στο Νέο Δελχί της Ινδίας και το The Gainsborough Bath Spa στο Somerset του Ηνωμένου Βασιλείου, αντιστοίχως.

La Réserve Paris - Hotel and Spa (1η θέση)

The Lodhi (2η θέση)

The Gainsborough Bath Spa (3η θέση)

Η Ελλάδα συναντάται μέσα στη λίστα όχι σε μία, όχι σε δύο, αλλά σε πέντε θέσεις, και μάλιστα αρκετά ψηλά στην ιεραρχία. Μύκονος, Σαντορίνη και Κως έκλεψαν τις εντυπώσεις των ταξιδιωτών και ακόμα περισσότερο τα πολυτελή ξενοδοχεία και resort τα οποία τους φιλοξένησαν στα εν λόγω ελληνικά νησιά.

Δείτε παρακάτω τα πέντε ελληνικά ξενοδοχεία που συγκαταλέχθηκαν ανάμεσα στα 50 καλύτερα του κόσμου.

Archipelagos Hotel, Μύκονος

50 best hotels 2017