Πού στρέφονται πλέον οι έρευνες για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζεμπέρη

Πού στρέφονται πλέον οι έρευνες για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζεμπέρη
Eurokinissi

Στο περιβάλλον του θύματος επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Πατησίων.

Μέσα από καταθέσεις φίλων και συγγενών οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε κάποιο πρόσωπο με το οποίο ίσως η 32χρονη να μην είχε καλές σχέσεις το τελευταίο διάστημα.

Οι έρευνες στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση διότι οι 14 μαχαιριές που δέχθηκε το θύμα στην κοιλιακή χώρα και στην καρδιά δείχνουν ότι ο δράστης είτε είχε μίσος (συνεπώς γνώριζε προσωπικά το θύμα) είτε είναι ψυχοπαθής ή μανιακός δολοφόνος.

Είχε χάσει το φίλο της

Η γυναίκα ήταν υπάλληλος της Α' ΔΟΥ Πειραιά. Πριν μερικούς μήνες είχε πεθάνει παιδικός της φίλος σε τροχαίο και η 32χρονη επισκέπτονταν το μνήμα του τακτικά.

Ακριβώς στο σημείο αυτό τα ίχνη δείχνουν ότι το θύμα δέχτηκε την πρώτη επίθεση. Στη συνέχεια, είτε η κοπέλα επιχείρησε να ξεφύγει και ο δράστης την κυνήγησε είτε σύρθηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει. Αστυνομικές πηγές προσθέτουν ότι το θύμα δεν είχε μαζί του τσάντα την ώρα της επίθεσης και ότι ακόμα δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, ούτε αυτό της ληστείας.

Πάντως, ο πατέρας της που μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή έκανε λόγο για "πληρωμένους δολοφόνους" και ζήτησε να γίνει γνωστό εάν η κόρη του χειρίζονταν κάποια "περίεργη υπόθεση" στην εργασία της.

Δημοφιλή