Έριξε μπουκάλι με γράμμα στον ωκεανό. Εικοσιεννέα χρόνια μετά βρέθηκε 90 μίλια μακριά

Έριξε μπουκάλι με γράμμα στον ωκεανό. Εικοσιεννέα χρόνια μετά βρέθηκε 90 μίλια μακριά
Facebook, Linda Humphries
Facebook, Linda Humphries
Linda Humphries Facebook

Η Miranda Chavez ήταν οκτώ χρονών όταν περπάτησε με την οικογένειά της στην αμμώδη ακτή Edisto στη Νότια Καρολίνα, κρατώντας στο χέρι της ένα μπουκάλι στο οποίο είχε τοποθετήσει ένα γράμμα, σύμφωνα με το CBS News.

Το γράμμα έριξε στον ωκεανό, ελπίζοντας κάποια μέρα να πάρει απάντηση. Η ημερομηνία έγραφε 26 Σεπτεμβρίου 1988.

«Θυμάμαι τη μητέρα μου που μου έλεγε να γράψω οπωσδήποτε την ημερομηνία στο σημείωμα», είπε η Chavez στο CBS. «Το πέταξα όσο πιο μακριά μπορούσα. Φοβήθηκα ότι θα το έριχνα και αυτό θα επέστρεφε στην ακτή με το πρώτο κύμα».

Αντί αυτού, ταξίδεψε περίπου 90 μίλια μακριά στο νησί Sapelo στη Τζώρτζια. Ένα ζευγάρι ανακάλυψε το μπουκάλι 29 χρόνια αργότερα, ενώ καθάριζαν την ακτή.

«Έχουμε το όνομα και την πόλη στην οποία ζει σήμερα η 37χρονη αποστολέας, αλλά τα τηλέφωνα δεν ισχύουν», έγραψαν η Linda και David Humphries στο Facebook.

Λίγες ώρες αργότερα, επικοινώνησε με την Chavez, η οποία δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε. Νόμιζε ότι το μπουκάλι είχε καταστραφεί με τον τυφώνα Hugo το 1989.

«Αναγνώρισα αμέσως τον παιδικό γραφικό χαρακτήρα μου. Είχα ξεχάσει το γράμμα, έχουν περάσει 29 χρόνια», είπε η Chavez. «Ήταν γραφτό να βρεθεί και να έχει θετικό αντίκτυπο».

Πηγή: CBS News

Δημοφιλή